Τετάρτη 21 Σεπτέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ - ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ - ΕΜΠΟΡΟΙ
Μαζικό και μαχητικό «όχι» στα χαράτσια

Μεγαλώνει η ανταπόκριση στο κάλεσμα των συνδικαλιστικών οργανώσεων των ΕΒΕ για μαζική και δυναμική συμμετοχή στη κινητοποίηση ενάντια στα χαράτσια της κυβέρνησης για τα ακίνητα, σήμερα στις 7 το απόγευμα.

Προσυγκέντρωση έχει οριστεί για τις 6 το απόγευμα στην Πλ. Κάνιγγος.

Την πρωτοβουλία των Ομοσπονδιών χαιρετίζει και η Πανελλαδική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση ΕΒΕ (ΠΑΣΕΒΕ). Στο κάλεσμά της τονίζει ότι «τα μέτρα δεν είναι τα τελευταία» και ασκεί κριτική στις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες που αρκούνται στο ρόλο του παρατηρητή, αν και «γνωρίζουν πολύ καλά ότι η "έκδοση ανακοινώσεων" καθόλου δεν ενοχλεί την κυβέρνηση στην εφαρμογή της πολιτικής της. Με τη στάση τους νομιμοποιούν πολιτικά, ηθικά και κοινωνικά την κυβερνητική πολιτική. Την αποδέχονται».

Στη συγκέντρωση καλούν με αποφάσεις τους οι: Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας (ΟΒΣΑ), Ομοσπονδία Υποδηματοποιών Ελλάδας, οι Ενώσεις ΕΒΕ Ηλιούπολης, Αγ. Δημητρίου, Καλλιθέας, τα σωματεία Μηχανουργών Αθήνας, Ταπετσέρηδων, Υποδηματοποιών, Οδοντοτεχνιτών, Αλουμονικατασκευαστών, Καθαριστηρίων, Καυστηρατζήδων, Εμποροραπτών, Υδραυλικών, Επιπλοξουλουργών και ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών Αθήνας.

Σε συμμετοχή στην κινητοποίηση καλούν επίσης η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδας, ζητώντας την ανάκληση όλων των χαρατσιών, ο Εμπορικός και Επαγγελματικός Σύλλογος Νέας Ερυθραίας, το Σωματείο Ελαφρών Φορτηγών, οι Επιτροπές Αγώνα ΤΑΞΙ, το Σωματείο Μικρών Εμπόρων και Επαγγελματιών Αθήνας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ