Τετάρτη 21 Σεπτέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Πολιτική δραστηριότητα του ΚΚΕ

Σήμερα, Τετάρτη:

  • Στις 10 π.μ., περιοδεία στο Ιδρυμα για το παιδί «Η Παμμακάριστος» στη Νέα Μάκρη με τον Νίκο Παπακωνσταντίνου, βουλευτή του ΚΚΕ.
  • Στις 9 π.μ. περιοδεία στις εγκαταστάσεις του ΜΕΤΡΟ στα Σεπόλια με τον Γιώργο Μαυρίκο, μέλος της ΚΕ και βουλευτή του ΚΚΕ.
  • Στις 11 π.μ., περιοδεία στο Βυζαντινό Μουσείο με επικεφαλής τον Γιώργο Κρητικό, γραμματέα της Αχτίδας Α' Αθήνας - Γαλατσίου της ΚΟ Αττικής.
  • Μέλη και στελέχη της ΝΕ Πειραιά της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσουν περιοδείες στο γκαράζ του Δήμου Πειραιά, στο πολυκατάστημα «Factory», στις σχολές της ΣΚΥΠ και στο εργοστάσιο της ΙΟΝ.

Αύριο, Πέμπτη 22/9:

  • Στις 9 π.μ., περιοδεία στις εγκαταστάσεις του τραμ στο Ελληνικό με τον Τάσο Κεσόπουλο, μέλος του Γραφείου της ΝΟ του Νοτίου Τομέα.
  • Μέλη και στελέχη της ΝΕ Πειραιά της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσουν περιοδείες στις υπηρεσίες πράσινου του Δήμου Νίκαιας, στα πολυκαταστήματα στον Κηφισσό («Carrefour», «Media Markt»), στον ΟΛΠ - COSCO, στον ΗΣΑΠ Πειραιά, στο νοσοκομείο Μεταξά, στην ΚΟΠΗ, στη «Shell» (Πέραμα) και στα «Τσιμέντα Ηρακλής» στη Δραπετσώνα.

Την Παρασκευή 23/9:

  • Στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση εργαζομένων στο αμαξοστάσιο των τρόλεϊ στον Κόκκινο Μύλο θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής.
  • Μέλη και στελέχη της ΝΕ Πειραιά της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στο εμπορικό κέντρο του Πειραιά.

Την Κυριακή 25/9:

Πολιτική συγκέντρωση - συζήτηση διοργανώνει η ΚΟ Γερμανίας του ΚΚΕ στο Ντίσελντορφ, στις 5 μ.μ. στο Gaststatte Gambrinus, με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και θα ακολουθήσει συζήτηση.

Για την Υγεία

-- Η ΚΟΒ Υγείας Πάτρας του ΚΚΕ καλεί σε συγκέντρωση - σύσκεψη με θέμα: «Οι τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της Υγείας και οι Θέσεις του ΚΚΕ», σήμερα Τετάρτη, στις 8 μ.μ., στα γραφεία του Κόμματος (12ου Συντάγματος 34). Την κεντρική εισήγηση θα παρουσιάσει η Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ