Τετάρτη 21 Σεπτέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Προετοιμάζουν το συλλαλητήριο στις 5 του Οκτώβρη

Επί ποδός βρίσκονται ταξικά συνδικάτα και μαζικοί φορείς της περιφέρειας του Πειραιά, για να γίνει οργάνωση και αγώνας η αγανάκτηση των εργατικών λαϊκών οικογενειών ενάντια στη νέα φοροεπιδρομή και συνολικά την αντιλαϊκή πολιτική. Σταθμοί αυτής της δράσης είναι το σημερινό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, όπου σωματεία και φορείς καλούν τους εργαζόμενους του Πειραιά να συμμετέχουν μαζικά, όπως και η διοργάνωση παμπειραϊκού συλλαλητηρίου στις 5 Οκτώβρη στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Κοραή.

Επιπλέον, διοργανώνονται και οι εξής παρεμβάσεις:

Την Πέμπτη 22 Σεπτέμβρη στις 7.45 το πρωί θα γίνει παράσταση στον ΟΑΕΔ από την Επιτροπή Ανέργων Νίκαιας. Την ίδια μέρα, στις 7 το απόγευμα, η Λαϊκή Επιτροπή Περάματος, την οποία έχουν συγκροτήσει τα ταξικά Σωματεία της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης, ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Περάματος, η Ενωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Πειραιά και γύρω Δήμων και ο Σύλλογος «Εστία της Γυναίκας» (μέλος της ΟΓΕ), διοργανώνει σύσκεψη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Κεντρικό σύνθημα του καλέσματος που απευθύνει η Επιτροπή στο λαό του Περάματος είναι: «Φτάνει πια δεν πάει άλλο. Αδυνατούμε και αρνούμαστε οργανωμένα να πληρώσουμε άλλα χαράτσια».

Την ίδια μέρα, ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Κορυδαλλού καλεί τους μαζικούς φορείς της πόλης σε σύσκεψη στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα Πλειάδες.

Την Κυριακή 25 Σεπτέμβρη, η αγωνιστική παράταξη ΕΣΑΚ Οδηγών διοργανώνει σύσκεψη στις 10.30 το πρωί στην αίθουσα συνελεύσεων της ΠΕΜΕΝ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ