Πέμπτη 22 Σεπτέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΞΑΝΘΗ - ΑΕΚ 3 - 4
Η επίθεση έβαζε... η άμυνα έμπαζε

Το χαριτολόγημα «γκολ εσείς, σέντρα εμείς» έκανε πράξη χτες στην Ξάνθη η ομώνυμη ομάδα και η ΑΕΚ, στην εξ αναβολής αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος επαγγελματικού ποδοσφαίρου της Super League. Αυτοί που τελικά χαμογέλασαν ήταν οι φιλοξενούμενοι, αφού επικράτησαν με 4 - 3 (13', 84' Μαρσελίνιο, 95' Μαρκόφσκι - 23' Βάργκας, 38' Λυμπερόπουλος, 75' Γκούντγιονσεν, 91' Κλωναρίδης) και πλέον μετρούν 2 νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Ηταν μια αναμέτρηση με άμυνες - όπως αποδεικνύει και το σκορ - ερασιτεχνικού επιπέδου. Κυρίως τα αλλεπάλληλα «παιδικά» λάθη, εκατέρωθεν, ευθύνονται για το ευρύ αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά προηγήθηκαν αλλά οι φιλοξενούμενοι, ανασυγκροτήθηκαν και - στο θεαματικό γκολ του Βάργκας και με τη βοήθεια της τύχης - «γύρισαν» υπέρ τους τα δεδομένα πριν το ημίχρονο.

Στην επανάληψη περισσότερο μπάλα παίχτηκε παρά ποδόσφαιρο. Τακτικές και συστήματα... τα πήρε ο δυνατός αέρας (που φύσαγε καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και συνέβαλλε υπολογίσιμα στη διαμόρφωση των δρωμένων) και την τελική εικόνα διαμόρφωσαν συγκυρίες θετικών και αρνητικών ατομικών ενεργειών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ