Πέμπτη 22 Σεπτέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ - Α1 ΑΝΔΡΩΝ
Κλήρωση εν μέσω... τρικυμίας προβλημάτων

Εν μέσω τρικυμίας, που προκαλούν τα πολλά συσσωρευμένα προβλήματα στο χώρο του αθλήματος, πραγματοποιήθηκε χτες η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών και της αντίστοιχης διοργάνωσης του Κυπέλλου. Ωστόσο, αρκετά θέματα παραμένουν ανοιχτά καθώς και το εάν τελικά θα μπορέσει το πρωτάθλημα να ολοκληρωθεί ομαλά. Κάτι που παραδέχθηκε και ο ίδιος ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δ. Διαθεσόπουλος, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Φέτος πάμε με το σκεπτικό βλέποντας και κάνοντας...». Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, τα ήδη μεγάλα προβλήματα έγιναν ακόμη χειρότερα από την έλλειψη των κρατικών επιχορηγήσεων.

«Ξεκινάμε το 2012 με χρήματα του 2011. Εχουμε φτάσει το μόνο που να κάνουμε είναι να πληρώνουμε μισθοδοσίες, την εφορία και το ΙΚΑ. Αλλά η δουλειά μας δεν είναι αυτή, η δουλειά των Ομοσπονδιών είναι να παράγουν έργο», δήλωσε ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος.

  • Στο αγωνιστικό μέρος, το πρωτάθλημα αναμένεται να ξεκινήσει το τριήμερο 5 - 8 Οκτώβρη και από την πρώτη αγωνιστική απουσιάζει το λεγόμενο ντέρμπι αφού το ενδιαφέρον μεταφέρεται αργότερα και συγκεκριμένα από την 9η έως την 11η αγωνιστική, όταν και θα πραγματοποιηθούν τα παιχνίδια Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού, Ολυμπιακού - Βουλιαγμένης και Ολυμπιακού - Πανιωνίου αντίστοιχα. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής είναι: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, Π. Φάληρο - Πανιώνιος, Χανιά - Βουλιαγμένη, Αργοστόλι - Παναθηναϊκός, Χίος - Καλαμάκι, ΝΟΠ - Εθνικός.
  • Με τέσσερις ομάδες (Τρίτων Αμαρουσίου, ΚΟΠΙ, Κέρκυρα και Ηλυσιακός) να δηλώνουν αδυναμία συμμετοχής στη διοργάνωση έγινε χτες και η κλήρωση της Α' φάσης του Κυπέλλου. Οι τέσσερις νοκ άουτ αγώνες, που θα γίνουν στις 7 Δεκέμβρη, είναι οι εξής: Γλυφάδα - Αργοστόλι, Ηλιούπολη - Καλαμάκι. Χωρίς αγώνα στη β΄ φάση πέρασαν τα Χανιά, ο ΝΟΠ, η ΝΕΠ και η Λάρισα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ