Πέμπτη 22 Σεπτέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τέλος στις ελπίδες για Βόλο, Καβάλα

Τέλος σε όποιες ελπίδες για ανατροπή των δεδομένων είχαν Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα και παραμονή τους στην πρώτη κατηγορία, μπήκε ουσιαστικά χθες μετά την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου που απέρριψε το αίτημα των δυο ΠΑΕ κατά της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (που τις υποβιβάζει στην Δ` εθνική). Ετσι πλέον αυτό που μένει είναι το ποιες ομάδες θα αντικαταστήσουν τις δυο ΠΑΕ στην βαθμολογία της Superleague, μία υπόθεση βέβαια που είναι ακόμη μπερδεμένη. Και αυτό γιατί ΑΕΛ και Πανσερραϊκός έχουν προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο και ζητούν να ισχύσει το δεδικασμένο με την παραμονή του Αστέρα Τρίπολης στην Superleague. Επίσης την ίδια ώρα παράλληλα παραμένει άγνωστο εάν οι υποψήφιες ομάδες της Football leauge (Λεβαδειακός και Δόξα Δράμας) πάρουν πιστοποιητικό συμμετοχής αφού η ΕΕΑ δεν έχει εξετάσει τους φακέλους του Λεβαδειακού και της Δόξας.

  • Πλέον μετά την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου αναμένεται αρχικά και η απόφαση της ΕΠΟ που θα αφορά το καθεστώς που θα ισχύσει για τις μεταγραφές των παικτών των δυο ομάδων.
  • Στην ΕΠΟ και συγκεκριμένα στην Επιτροπή Εφέσεων της Ομοσπονδίας θα προσφύγει η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου προκειμένου να διεκδικήσει την αναστολή των ασφαλιστικών μέτρων, όπως δήλωσε ο νομικός εκπρόσωπος της ομάδας, Θανάσης Χαρμάνης. Την ίδια ώρα η ΠΑΕ προέβη σε νέα καταγγελία προς την FIFA , κάνοντας λόγο για παρεμβάσεις της κυβέρνησης στις αποφάσεις των δικαστικών υποθέσεων της ομάδας.
  • Δεκτή έκανε χτες, το αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο την αίτηση αναστολής της ποινής του Μάκη Ψωμιάδη, για παλιότερη καταδίκη ερήμην του (ποινή φυλάκισης 3 χρόνια και 4 μήνες) για χρέη προς το δημόσιο ύψους 300χιλ. ευρώ.Το δικαστήριο του επέβαλε να καταβάλει εγγύηση 20.000 ευρώ ως την επόμενη Τετάρτη. Ετσι από σήμερα είναι ελεύθερος. Να σημειωθεί ότι εκκρεμεί έκδοση βουλεύματος του δικαστικού Συμβουλίου για να επιλύσει τη διαφωνία μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα για το αν ο Μ. Ψωμιάδης θα προφυλακιστεί ή όχι για τα στημένα παιχνίδια στο ποδόσφαιρο.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ