Σάββατο 3 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Οδηγίες για τη συμπλήρωση του εντύπου Ε3

Τις οδηγίες για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου οικονομικών στοιχείων επιχειρήσεων και επιτηδευματιών (το γνωστό έντυπο Ε3) για το οικονομικό έτος 2001 δημοσιοποίησε χτες το υπουργείο Οικονομικών. Το Ε3 υποβάλλεται σε δύο αντίτυπα από τα φυσικά πρόσωπα που ασκούν επιχείρηση ή επάγγελμα, καθώς και από τα νομικά πρόσωπα (εταιρίες ΟΕ, ΕΕ, ΕΠΕ, ΑΕ κλπ.) και συνοδεύει τη δήλωση φορολογίας εισοδήματος.

Κάθε φορολογούμενος συμπληρώνει τους πίνακες εκείνους που τον αφορούν. Σε περίπτωση που κάποιος πίνακας δεν επαρκεί για την αναλυτική καταχώριση όλων των σχετικών στοιχείων, τότε θα αναγράφονται σε χωριστό χαρτί που θα έχει την ίδια γραμμογράφηση με το σχετικό πίνακα και ο οποίος θα συρράπτεται στον αντίστοιχο πίνακα του Ε3.

Το υπουργείο Οικονομικών εφιστά την προσοχή σε περιπτώσεις μεταβολών στην κατάσταση της επιχείρησης που έγιναν μέσα στη χρήση του έτους 2000, όπως αλλαγή επωνυμίας, αλλαγή έδρας, αντικειμένου εργασιών κλπ. Σε αυτές τις περιπτώσεις η αλλαγή δεν μπορεί να δηλωθεί στο Ε3, εάν προηγουμένως δεν έχει δηλωθεί στην αρμόδια εφορία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ