Τρίτη 11 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Σε κλίμα αβεβαιότητας

Εν μέσω του σκηνικού αβεβαιότητας για το μέλλον που απασχολεί τις περισσότερες ομάδες, εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων, διεξάγεται σήμερα η πρώτη δόση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, με το παιχνίδι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Αμαρουσίου (ΟΑΚΑ, 19.00, ΕΤ1). Και μπορεί το ενδιαφέρον να αυξάνεται αφού στη μάχη μπαίνουν και τα δυο φαβορί, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, ωστόσο η πραγματικότητα δεν μπορεί να κρυφτεί. Είναι χαρακτηριστικό ότι το Μαρούσι, που συμμετέχει ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι που διεξάγεται σήμερα, μόλις χθες κατάφερε να συγκεντρώσει ομάδα για να κατέβει στο γήπεδο.

  • Επιστολή προς την ΓΓΑ με αφορμή τη νέα μείωση στις επιχορηγήσεις απέστειλε χτες ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γ. Βασιλακόπουλος. Σε αυτή αφού περιγράφεται η κατάσταση η οποία δημιουργείται πλέον στις περισσότερες ομοσπονδίες και σωματεία, ζητείται από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας μπάσκετ η αναθεώρηση και η ανάκληση της απόφασης αυτής.
  • Σε ηλικία 74 ετών έφυγε από τη ζωή ο Αντώνης Χρηστέας, μέλος της μπασκετικής ΑΕΚ που το 1968 κατέκτησε το Κύπελλο Κυπελλούχων στο Καλλιμάρμαρο, το πρώτο συλλογικό τρόπαιο που κέρδισε ελληνική ομάδα σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τετάρτη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ