Σάββατο 15 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
48ωρη ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ - ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Διαμαρτυρία στο ΙΚΑ για τους ανέργους

Από την παράσταση διαμαρτυρίας
Από την παράσταση διαμαρτυρίας
Σε παράσταση διαμαρτυρίας προχώρησε χτες αντιπροσωπεία της Επιτροπής Ανέργων Καλαμάτας στο διευθυντή των διοικητικών γραφείων του ΙΚΑ, ζητώντας να ασφαλίζονται όλοι οι άνεργοι και οι οικογένειές τους χωρίς όρους και προϋποθέσεις, εστιάζοντας στο γεγονός πως 50 ένσημα (δηλαδή 50 μεροκάματα) είναι όνειρο για τους ανέργους που είναι έρμαια της κυβερνητικής και εργοδοτικής ασυδοσίας.

Από την πλευρά του ο διευθυντής του ΙΚΑ κ. Μασούρας (ΠΑΣΟΚ) επικαλέστηκε και οχυρώθηκε πίσω από τις διατάξεις του νόμου, αποκλείοντας το αίτημα για την ασφάλιση χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Η αντιπροσωπεία τόνισε πως αν ο διευθυντής θέλει να βρει τον υπεύθυνο αυτής της κατάστασης, να στραφεί ενάντια στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που χρεοκόπησαν τα ασφαλιστικά ταμεία. Μια κυβέρνηση που σήμερα νομοθετεί και αναγκάζει τους εργαζόμενους να πληρώσουν την κρίση του συστήματος, δημιουργεί στρατιές ανέργων, κάνει πλάτη στην εργοδοτική ασυδοσία, τζόγαρε τα λεφτά των ταμείων, κάνει τα στραβά μάτια για χιλιάδες νέους εργαζόμενους που δουλεύουν ανασφάλιστοι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ