Σάββατο 29 Οχτώβρη 2011 - Κυριακή 30 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΣ
ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΣ
Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΑΛΑΦΑ, που «έφυγε» απ' τη ζωή πρόσφατα, προσφέρω στον «Ριζοσπάστη» 50 ευρώ. Ο Γιώργος Μπαλάφας, απ' το Μεγαλοχώρι Τρικάλων, υπήρξε σταθερός φίλος του ΚΚΕ, και το έδειχνε καθημερινά στη ζωή με πάθος.

ΗΛ. Σ.

***

ΦΩΤ.

Στις 20 Οκτώβρη έκλεισαν 3 χρόνια από το θάνατο του σ/φου ΗΛΙΑ ΧΑΤΖΗ.

Στη μνήμη του, η γυναίκα του Φανή και τα παιδιά του προσφέρουν 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤ.

Στο λατρευτό μας πατέρα και σύζυγο, ΓΙΩΡΓΟ ΝΑΣΣΗ, μέλος του ΚΚΕ από το 1985, αφού έδωσε τη μάχη με τον καρκίνο, «έφυγε» από τη ζωή στις 12/11/2010 σε ηλικία 60 ετών και άφησε πίσω του βαριά παρακαταθήκη να συνεχίσουμε τον αγώνα στον οποίο πίστευε και αγωνιζόταν για μια Ελλάδα ανεξάρτητη χωρίς ντόπιους και ξένους αφέντες.

Τα παιδιά του Νίκος, Νατάσα και η σύζυγός του Ελλη υποσχόμαστε ότι θα βρισκόμαστε στον ίδιο δρόμο που αυτός μας έμαθε να περπατάμε. Τιμώντας τη μνήμη του, προσφέρουμε το ποσό των 200 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Παρακαλάμου και περιχώρων.

  • Λες και ήταν χτες όταν στις 12/11/2010 ο καρκίνος του έκοψε το νήμα της ζωής του συντρόφου ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΑΣΣΗ σε ηλικία 60 ετών και η καρδιά του έπαψε να χτυπά. Μικρός «έφυγε» από το χωριό τους τους Κουκλιούς Ιωαννίνων για την Αθήνα αναζητώντας το μεροκάματο του πόνου. Εκεί έζησε στο πετσί του την εκμετάλλευση. Μετά από πολλές δυσκολίες, κατάφερε να ασκήσει με επιτυχία το επάγγελμα του υδραυλικού οπότε αποφάσισε να επιστρέψει στη γενέτειρα του. Το 1985 έγινε μέλος του ΚΚΕ. Οργανώθηκε στην ΚΟΒ Παρακαλάμου και περιχώρων. Ο σύντροφος ήταν καλός οικογενειάρχης, σταθερός, αταλάντευτος στα πιστεύω του, μπροστάρης στους αγώνες του δύσκολου δρόμου που διάλεξε για ένα καλύτερο αύριο, με στόχο το σοσιαλισμό για λαϊκή κυριαρχία.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΣΣΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΣΣΗΣ
Οι σύντροφοι και φίλοι του τιμώντας τη μνήμη του, μέσω της ΚΟΒ που άνηκε προσφέρουν στο ΚΚΕ το ποσό των 210 ευρώ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ