Παρασκευή 28 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΛΑΪΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Δράση ενάντια στα χαράτσια

Ιδρυτική συνέλευση, για τη δημιουργία Λαϊκής Επιτροπής Αγώνα, πραγματοποιήθηκε στη συνοικία Αμπελόκηποι Λάρισας, στην οποία, για τους στόχους και τη δράση της μίλησε ο Τ. Τσιαπλές, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου. Στη συνέλευση, συγκροτήθηκε Συντονιστική Επιτροπή. Πρώτος σταθμός στη δράση της Λαϊκής Επιτροπής αποτελεί η γενική συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Νοέμβρη με θέμα τη μη καταβολή των χαρατσιών.

Σε ανακοίνωση της Λαϊκής Επιτροπής Αγώνα Αμπελοκήπων, μεταξύ των άλλων, επισημαίνεται:

«Η ανάγκη να μην πληρώσουμε εμείς το χρέος της πλουτοκρατίας, να μην υποστούμε τις συνέπειες της κρίσης που δημιούργησαν αυτοί, μας οδήγησε στη δημιουργία της Λαϊκής Επιτροπής Αγώνα. Απέναντι στη δική τους συμμαχία, απαντάμε με τη δημιουργία της δικής μας οργανωμένης συμμαχίας. Δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να κόψει το ρεύμα από τους γείτονές μας που δεν μπορεί να πληρώσει το χαράτσι. Δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να πάρει το σπίτι του συναδέλφου μας, επειδή δεν μπορεί να αποπληρώσει το δάνειο. Δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει με τις ζωές και το μέλλον των παιδιών μας. Απαιτούμε άμεση προστασία όλων των ανέργων χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Κάθε εργατική λαϊκή οικογένεια πρέπει να έχει δικαίωμα στη Δωρεάν Υγεία. Ολοι να πάρουμε θέση σε αυτήν την οργανωμένη συμμαχία.

  • Η οργάνωση της πάλης ενάντια στη χαρατσοεπιδρομή της κυβέρνησης, της ΕΕ, της τρόικας και όσων συμμαχούν μαζί τους, θα συζητηθεί σε σύσκεψη - συζήτηση της Λαϊκής Επιτροπής Αγώνα Φαρκαδόνας, που θα γίνει αύριο, Σάββατο, στις 7 μ.μ., στο Δημαρχείο.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ