Παρασκευή 28 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ
  • Με θέμα: «28η Οκτωβρίου 1940 - Η ηρωική και πρωτοπόρα δράση του ΚΚΕ», η ΚΟ Εκπαιδευτικών και οι μαθητικές οργανώσεις της ΚΝΕ στον Πύργο Ηλείας διοργανώνουν εκδήλωση αύριο Σάββατο 29/10, στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων, του Δημαρχείου (κεντρική πλατεία Πύργου) στις 6 μ.μ.. Θα χαιρετίσει η Ελενα Καούκη, μέλος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ηλείας της ΚΝΕ. Θα μιλήσει ο Κοσμάς Αλεξίου, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου - Κεφαλονιάς - Ζακύνθου του ΚΚΕ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα παρουσίαση οπτικοακουστικού υλικού και απαγγελία ποιημάτων.
  • Εκδήλωση με θέμα «Η πείρα από την αντιφασιστική - αντιιμπεριαλιστική πάλη του λαού μας τη δεκαετία '40-'50. Ο ρόλος της σοσιαλδημοκρατίας στην άνοδο του φασισμού» διοργανώνει η ΑΕ της Εδαφικής Οργάνωσης Αχαΐας του ΚΚΕ την Κυριακή 30 Οκτώβρη στις 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου, Φωκαίας 26. Θα μιλήσει ο Χρήστος Αγγελόπουλος, μέλος της ΝΕ Αχαΐας του ΚΚΕ. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει προβολή βίντεο και έκθεση φωτογραφιών της εποχής.
  • Σε συγκέντρωση - συζήτηση για την οικονομική κρίση και τα αντιλαϊκά μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ σε συμμαχία με τα άλλα κόμματα και την ΕΕ, τις συνέπειές τους στη λαϊκή οικογένεια, καθώς και την οργάνωση του αγώνα για κοινωνική συμμαχία και τη λαϊκή εξουσία, που διοργανώνει η ΚΟΒ Φήκης Τρικάλων του ΚΚΕ, τη Δευτέρα 31 Οκτώβρη , στις 7:30 μ.μ., στο καφενείο «Μπέσα», θα μιλήσει ο Αχιλλέας Κανταρτζής, μέλος της ΚΕ και γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ