Παρασκευή 28 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Καταγγέλλει την επίθεση σε κομμουνιστές και συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ

Την οργανωμένη, δολοφονική επίθεση εναντίον στελεχών του ΚΚΕ και συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ την Τετάρτη το μεσημέρι, έξω από το ΤΕΙ Ηγουμενίτσας από αναρχοφασιστοειδή που οδήγησε στον τραυματισμό των προέδρων του Εργατικού Κέντρου και του Συνδικάτου Οικοδόμων Θεσπρωτίας καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η ΚΟ Θεσπρωτίας του ΚΚΕ.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Η νέα αυτή επίθεση είναι συνέχεια αυτών που εκδηλώθηκαν ενάντιον μελών της ΚΝΕ και του ΜΑΣ στο ΤΕΙ Ηγουμενίτσας από την ίδια ομάδα. Στη διαδήλωση του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα, από τους κουκουλοφόρους και τους ομοϊδεάτες τους, όπως και στα Γιάννενα. Είναι συνέχεια των επιθέσεων στα γραφεία των ΚΟ του ΚΚΕ σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και αλλού.

Αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά ο ρόλος τους που είναι καθαρά προβοκατόρικος και ενταγμένος στην γενικότερη προσπάθεια των κρατικών μηχανισμών - ιδεολογικούς, κατασταλτικούς - για την τρομοκράτηση των εργαζομένων και την υποταγή τους στην πολιτική της κυβέρνησης και όλων των υποστηρικτών της, ΤΡΟΪΚΑ, ΕΕ, πλουτοκρατία και τους κομματικούς εταίρους ΝΔ και ΛΑ.Ο.Σ.

Πολιτικές δυνάμεις όπως η "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ" και "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ" που συγκροτούνται από: ΑΝΤΑΡΣΥΑ, και τις άλλες αριστερίστικες δυνάμεις, που συμπορεύονται και συναλλάσσονται μαζί τους όλο το προηγούμενο διάστημα, έχουν σοβαρές ευθύνες, και στο βαθμό που δεν καταγγέλλουν τέτοια φαινόμενα και δεν διαχωρίζονται από αυτά, ταυτίζονται απόλυτα μαζί τους.»

Η ΚΟ Θεσπρωτίας του ΚΚΕ ξεκαθαρίζει: «Οι κομουνιστές δεν τρομοκρατούνται. Το κίνημα δεν γυρίζει πίσω. Οσο θα χτυπιέται τόσο πιο πολύ θα ατσαλώνεται, θα πεισμώνει, θα φουσκώσει και θα συμπαρασύρει στο διάβα του όλα τα εμπόδια απ' όπου κι αν προέρχονται».

Καλεί τους εργαζόμενους, να δυναμώσουν τα σωματεία τους, να ανεβάσουν τη συμμετοχή τους στη δράση τους, να απομονώσουν όλες αυτές τις ομάδες. Να περιφρουρήσουν τους αγώνες τους για ακόμη πιο μαζική και ανυποχώρητη πάλη έως την οριστική ανατροπή αυτής της πολιτικής, και την κατάκτηση της εξουσίας από την εργατική τάξη και τους συμμάχους της.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι στη Θεσπρωτία (2023-02-15 00:00:00.0)
Τιμή στους μαχητές και τις μαχήτριες του ΔΣΕ (2016-06-24 00:00:00.0)
Τιμή στους μαχητές και τις μαχήτριες του ΔΣΕ (2016-06-23 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ (2012-11-10 00:00:00.0)
Οι υποψήφιοι στη Θεσπρωτία (2006-04-20 00:00:00.0)
ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ (2003-10-02 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ