Τρίτη 1 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUPER LEAGUE
Εκρυβε εκπλήξεις... .

Το στραβοπάτημα του Ολυμπιακού στην έδρα με αντίπαλο τον ΟΦΗ, το σπουδαίο διπλό του Παναθηναϊκού στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ και η συνέχιση της νικηφόρας πορείας του Ατρόμητου, που διατηρεί την ομάδα του Περιστερίου στο ρετιρέ της βαθμολογίας, ήταν από τα γεγονότα που ξεχώρισαν στην 8η αγωνιστική της SUPER LEUAGE. Στα αξιοσημείωτα και η καλή εμφάνιση (μετά από αρκετό καιρό) της ΑΕΚ που επικράτησε άνετα του Αρη στο ΟΑΚΑ. Η ήττα των Θεσσαλονικέων επέφερε και το τέλος της συνεργασίας με τον τεχνικό Σάκη Τσιώλη.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα: Ατρομητος Αθ.-Πανιώνιος 2-1, Παναιτωλικός-Ξάνθη 2-0, Ολυμπιακός-ΟΦΗ 2-2, Εργοτέλης-Αστέρας Τρίπολης 2-0, ΑΕΚ-Αρης 3-0, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκος 1-3. Ρεπό είχαν οι Κέρκυρα και τα Γιάννενα

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ατρόμητος 16, Παναθηναϊκός 16, Ολυμπιακός 14, ΑΕΚ 13, ΠΑΟΚ 11, Παναιτωλικός 10, ΟΦΗ 9, ΠΑΣ Γιάννενα 9, Εργοτέλης 8, Πανιώνιος 8, Ξάνθη 5, Αρης 4, Αστέρας Τρίπολης 3, Κέρκυρα 2, Δόξα Δράμας 0, Λεβαδειακός 0.

Σημ.: Δόξα Δράμας και Λεβαδειακός θα αρχίσουν τις υποχρεώσεις τους από την 10η αγωνιστική. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΟΦΗ, Παναιτωλικός, Αρης, Αστέρας Τρίπολης, Κέρκυρα έχουν από 2 αγώνες λιγότερους. ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννενα έχουν από 1 αγώνα λιγότερο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ