Τετάρτη 7 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Μια κοινή συνέντευξη Τύπου

Παπαγεωργίου Βασίλης

Στα δημοσιογραφικά γραφεία ήρθε χτες μια ανακοίνωση - πρόσκληση, η οποία είναι και ιδιαίτερα αποκαλυπτική για τις σχέσεις στους πιο επώνυμους κύκλους της οικονομικής ολιγαρχίας, αυτούς που έχουν χαρακτηριστεί και σαν διαπλεκόμενοι. Σας τη μεταφέρουμε: «Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, κ.Χρήστος Δ. Λαμπράκης και ο πρόεδρος της INTRACOM - χορηγός του αφιερώματος "ο,τι κι αν πω δε σε ξεχνώ", ο Γιώργος Νταλάρας τραγουδάει Βασίλη Τσιτσάνη - κ. Σωκράτης Κόκκαλης, σας καλούν σε συνέντευξη Τύπου....».

Κοινή συνέντευξη Τύπου Λαμπράκη - Κόκκαλη, έστω και για κάποιο μουσικό θέμα, κάτι σηματοδοτεί. Ισως, τελικά, αληθεύουν οι πληροφορίες που θέλουν τους μεγαλοεπιχειρηματίες να έχουν βρει νέο σημείο ισορροπίας, στο μέγα θέμα της μοιρασιάς της λείας του ΚΠΣ, των ολυμπιακών έργων, ψηφιακή πλατφόρμα κλπ. Λίγους μήνες πριν βλέπαμε τις εφημερίδες του συγκροτήματος, του Αλαφούζου, του Τεγόπουλου να έχουν σηκώσει τη σημαία κατά της... διαπλοκής, την οποία προσωποποιούσαν σε ένα και μόνο άτομο, στον... ακατανόμαστο, ή κατά κόσμο Σ. Κόκκαλη. Τώρα οι τόνοι έπεσαν, η δημοκρατία προφανώς διέφυγε τον κίνδυνο, ο... ακατανόμαστος αποκατέστησε σχέσεις με τους... μαχητές της δημοκρατίας, όλοι τους -λένε οι πληροφορίες- συμφώνησαν και πάλι να στηρίξουν Σημίτη και όλα μέλι - γάλα.

Κάτι ήξερε το ΚΚΕ που δεν πίστεψε τότε τα λόγια τα... μεγάλα για τη δημιουργία μετώπου υπεράσπισης της δημοκρατίας, της θωράκισής της από τους... διαπλεκόμενους κλπ. κλπ. Σήμερα αποδείχνεται περίτρανα ότι οι επιχειρηματίες απλώς έλυναν - με τον τον... κόσμιο τρόπο που γνωρίζουν - τις μεταξύ τους διαφορές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ