Τετάρτη 2 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες με μέλη του ΠΓ της ΚΕ
  • Εκδήλωση - βιβλιοπαρουσίαση με θέμα «Αναλύοντας την καπιταλιστική κρίση μέσα από τις εκδόσεις της "Σύγχρονης Εποχής"» διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ σήμερα Τετάρτη 2 Νοέμβρη, στις 7 μ.μ., στον 4ο όροφο της ΕΔΟΘ. Θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Ο περιφερειακοί σύμβουλοι Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και Γιάννης Ζιώγας, βουλευτής του ΚΚΕ, θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στην Πιερία, σήμερα Τετάρτη 2 Νοέμβρη. Στις 9 π.μ., θα επισκεφθούν το Αιγίνιο, όπου εδώ και είκοσι σχεδόν χρόνια είναι εγκαταλελειμμένοι ακάλυπτοι σωροί φωσφογύψου. Στις 10 π.μ., θα συναντηθούν με την αντιπεριφερειάρχη Πιερίας. Στις 12 το μεσημέρι θα συναντηθούν με τον δημαρχεύοντα του Δήμου Δίου - Ολύμπου και στη 1.30 μ.μ., θα δώσουν συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΚΟ Πιερίας του ΚΚΕ.
  • Σε σύσκεψη - συζήτηση της Αχτίδας Εμπορίου - Υπηρεσιών της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 11 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, με θέμα «Οικονομική κρίση, πολιτικές εξελίξεις, η προοπτική του λαϊκού κινήματος και η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ», θα μιλήσει ο Κώστας Αβραμόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ