Τετάρτη 7 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ακόμα δεν τον είδαμε...

Γρηγοριάδης Κώστας

ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ να κάνουν λίγο «κράτει» Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ όσον αφορά στο θέμα Αβραμόπουλου; Από περιέργεια ρωτάμε, απλά και μόνο... Ακόμα ο άνθρωπος δεν έφτιαξε κόμμα, δεν ανακοίνωσε κάτι σχετικό και έχει ανάψει η συζήτηση περί των συνεργασιών και συμμαχιών!

Για ανοίγματα μιλάει η Ντόρα Μπακογιάννη, περί «κεντροαριστεράς» και «κεντροδεξιάς» ο Χυτήρης κι ο Αβραμόπουλος κάνει και τον δύσκολο μιλώντας για αυτόνομους δικούς του δρόμους. Αυτό είναι που λέμε πολιτική «επί χάρτου».

Αν θέλουν να κινηθούν σε λίγο πιο σοβαρές κατευθύνσεις τα εν λόγω κόμματα, θα συνιστούσαμε να ασχοληθούν για την ώρα με τις πολιτικές και τακτικές τους και όχι να παίζουν «Μονόπολη».

Ειδικά, μάλιστα, γι' αυτό το κόμμα Αβραμόπουλου και τους αόρατους εκπροσώπους Τύπου που διαθέτει, τι να πούμε; Η δημοσιογραφία στα πρόθυρα της μεταφυσικής!!!

Ποιοι είναι, βρε παιδιά, αυτοί οι «συνεργάτες» του δημάρχου που διαβάζουμε στις εφημερίδες και ακούμε στα ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις; Σχολιάζουν, απαντούν επί παντός του επιστητού αλλά δε λένε το όνομά τους. Ντρέπονται;

Είπαμε, καλή είναι η στήριξη των ΜΜΕ σε μια τέτοια κίνηση, αλλά πιο διακριτικά, βρε παιδιά, καταλαβαίνει ο κόσμος ότι κάτι δεν πάει καλά με τέτοιες στημένες μεθόδους.

Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ, πάντως, χτες συνέχισε το βιολί του. Αν, λέει, διαχωριστεί το κράτος από την Εκκλησία χαθήκαμε γιατί λαός και Εκκλησία είναι το ένα και το αυτό! Δεν κατανοεί, τέλος πάντων, ότι κανείς δεν τον εμποδίζει να αποδείξει αυτόν τον ισχυρισμό του;

Ας μας δείξει, λοιπόν, τα λαϊκά της ερείσματα η Εκκλησία μακριά από τον κρατικό κορβανά, που, ως γνωστόν, αν χρησιμοποιηθεί με μαεστρία βγάζει και στηρίζει μέχρι και κυβερνήσεις. Τι φοβούνται αφού είναι τόσο σίγουροι γι' αυτούς τους δεσμούς;


Παπαγεωργίου Βασίλης


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ