Πέμπτη 10 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνέλευση σήμερα στον Τύρναβο

Σε ανοιχτή συνέλευση για τη συγκρότηση Λαϊκής Επιτροπής στον Τύρναβο, καλούν τους κατοίκους της πόλης η Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Νομού Λάρισας και εκπρόσωποι μαζικών φορέων της περιοχής, σήμερα, στις 6.30 μ.μ., στο «Εμμανουήλειο» Πνευματικό Κέντρο Τυρνάβου. Στο κάλεσμά τους επισημαίνουν ότι «η φτώχεια και η εξαθλίωση, η αδυναμία να ανταποκριθούμε στις καθημερινές ανάγκες αγγίζει όλες τις λαϊκές οικογένειες του Τυρνάβου και όλης της χώρας. Πληθαίνουν δραματικά οι περιπτώσεις να μην έχουμε να πληρώσουμε τα φορολογικά χαράτσια, τα δάνεια, το νοίκι, το ρεύμα, το πετρέλαιο και μια σειρά άλλα βάρβαρα μέτρα...» και καλούν σε συζήτηση «...για το πώς θα αντιδράσουμε συλλογικά και οργανωμένα, έτσι ώστε να μην είναι απροστάτευτος κανένας εργαζομένος, μικρομεσαίος αγρότης, αυτοαπασχολούμενος, μικρομαγαζάτορας, άνεργος, απολυμένος, συνταξιούχος».

Ανοιχτή συνέλευση κατοίκων διοργανώνει και η Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Ιπποκράτη Λάρισας, σήμερα, στις 6 μ.μ., στο 27ο Δημοτικό Σχολείο, στην αίθουσα του γυμναστηρίου. Στη συνέλευση θα συζητηθεί η οργάνωση της μαζικής άρνησης πληρωμής των χαρατσιών της κυβέρνησης, αλλά και η υπεράσπιση κάθε λαϊκής οικογένειας στην οποία θα επιχειρήσουν να κόψουν το ρεύμα ή να κάνουν κατάσχεση.

Την απόφασή τους να μην πληρώσουν τα εξοντωτικά χαράτσια που επιβάλλει η κυβέρνηση, «δηλώνουν» σε ψήφισμά τους οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι νέοι και οι γυναίκες, κάτοικοι των Αμπελοκήπων Λάρισας, που πήραν μέρος στη συνέλευση που κάλεσε η Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα της συνοικίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ