Τρίτη 22 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΘΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ
Προθεσμίες ενστάσεων για τη Βορειοανατολική Αττική

Λήγει στις 28 Νοέμβρη 2011 η προθεσμία υποβολής αίτησης διόρθωσης ή ένστασης των κτηματογραφικών στοιχείων που συντάχθηκαν στο πλαίσιο του Εθνικού Κτηματολογίου για τους κατοίκους εσωτερικού σε οκτώ περιοχές της Βορειοανατολικής Αττικής, η οποία ξεκίνησε στις 26 Σεπτέμβρη 2011. Πρόκειται για τις περιοχές Ανοιξη, Δροσιά, Εκάλη, Κηφισιά, Νέα Ερυθραία, Νέα Πεντέλη, Πεντέλη και Παλλήνη. Η αντίστοιχη προθεσμία για τους κατοίκους εξωτερικού είναι έως τις 26 Γενάρη 2012.

Σημειώνεται ότι οι δικαιούχοι που για οποιοδήποτε λόγο δεν υπέβαλαν μέχρι τώρα Δήλωση ιδιοκτησίας έχουν μία ακόμη ευκαιρία να καταγράψουν το δικαίωμά τους μέχρι τις παραπάνω ημερομηνίες.

  • Στο μεταξύ ο Οργανισμός Κτηματολογίου και Χαρτογραφήσεων Ελλάδος (ΟΚΧΕ) δημοσίευσε τη δεύτερη έκδοση του Εθνικού Καταλόγου Γεωχωρικών Δεδομένων και Υπηρεσιών. Ο κατάλογος αυτός αποτελεί ένα μητρώο στο οποίο καταγράφονται τα γεωχωρικά προϊόντα της δημόσιας διοίκησης, όπως είναι τα όρια προστατευόμενων περιοχών, τα γενικά πολεοδομικά σχέδια, οι οδικοί άξονες, τα διοικητικά όρια, οι θέσεις των κρατικών υπηρεσιών και πολλά ακόμη, τα οποία κατά εκτίμηση αποτελούν το 80% της πληροφορίας που παράγεται και διαχειρίζεται από δημόσιους φορείς στην Ελλάδα. Η νέα έκδοση του κατάλογου είναι διαθέσιμη στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.inspire.okxe.g/index.php?option=com_content&view=article&id=36&Itemid=50.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ