Τρίτη 22 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δε σταματά λεπτό η συμπαράσταση

Οι Λαρισαίοι αγρότες συγκεντρώνουν βοήθεια με φορτηγά που γυρνούν το νομό

Πρωτοβουλία συγκέντρωσης τροφίμων και χρημάτων, για να εκφραστεί η έμπρακτη συμπαράσταση του αγροτικού κόσμου στο δίκαιο αγώνα των χαλυβουργών απεργών, πήρε η Γραμματεία Λάρισας της ΠΑΣΥ. Οπως ανακοίνωσαν εκπρόσωποί της, σε χτεσινή συνέντευξη Τύπου, αύριο θα περάσει φορτηγό από όλες τις επαρχίες του νομού για τη συγκέντρωση τροφίμων, φρούτων, κρέατος κ.ά., τα οποία θα παραδοθούν στους απεργούς και στις οικογένειές τους.

Απευθύνοντας κάλεσμα στους αγρότες και στους κτηνοτρόφους του νομού να στηρίξουν αυτή την πρωτοβουλία, ο Ρ. Μαρούδας, μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας της ΠΑΣΥ, τόνισε ότι «όποιος, όποια θέλει να στηρίξει αυτή την προσπάθεια μπορεί να επικοινωνεί στα τηλέφωνα 6973.311671-6944.220385-6973.009014». Και υπογράμμισε ότι «οι αγρότες που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα επιβίωσης έχουν δώσει, επίσης, σκληρούς και πολυήμερους αγώνες στα μπλόκα, έχουν νιώσει τη λαϊκή συμπαράσταση ηθική και υλική και ξέρουν τη δύναμη που έχει για τη συνέχιση και την επιτυχία ενός τέτοιου αγώνα η συμπαράσταση».

Η έμπρακτη συμπαράσταση γιγαντώνεται ώρα με την ώρα. Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Νομού Λάρισας, σύμφωνα με απόφαση της γενικής συνέλευσης του κλαδικού συνδικάτου τους, προσφέρουν 500 λίτρα γάλα. Εκπρόσωποι του Συνδικάτου Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης του νομού θα παραδώσουν την ποσότητα του γάλατος στους απεργούς στις 12.00 το μεσημέρι στην είσοδο του εργοστασίου, στον Ασπρόπυργο.

Ακόμα, δεκαπέντε σωματεία και μαζικοί φορείς από την Εύβοια δηλώνουν αλληλέγγυα στον αγώνα των απεργών και εξορμούν στις περιοχές τους καλώντας σε έμπρακτη συμπαράσταση και συγκεντρώνοντας χρηματική στήριξη που θα καταθέσουν στους απεργούς που θα επισκεφτούν την Πέμπτη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ