Τρίτη 22 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ
Κωλοτούμπες στην υπηρεσία της πλουτοκρατίας

Προσάρμοσε τις ψευτοκορόνες στις πιέσεις της τρόικας για υπογραφές

Ετοιμος να κάνει ό,τι χρειαστεί, προκειμένου να διευκολύνει την πλουτοκρατία στην εκταμίευση της έκτης δόσης, εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης το περασμένο Σάββατο, μετά τη συνάντησή του με την τρόικα. Επιβεβαιώνοντας ότι ο ίδιος και το κόμμα του είναι μετρ στις κωλοτούμπες, πάντα στην υπηρεσία της αστικής πολιτικής, ο Καρατζαφέρης άφησε τις ψευτο-κορόνες περί «μπέσας και φιλότιμου» και ότι «δηλωσίας δεν γίνεται», όπως έλεγε ως τότε.

Ερωτηθείς αν προτίθεται να υπογράψει κείμενο με το οποίο θα δεσμεύεται με βάση τις προγραμματικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης Παπαδήμου, ο Γ. Καρατζαφέρης παρουσίασε το μαύρο - άσπρο και ισχυρίστηκε σαν άλλοθι για τη στάση του ότι τα λεφτά της έκτης δόσης θα πάνε στο λαό! Οπως είπε συγκεκριμένα: «Εάν εξαρτάται από εμένα αν θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις, πιστεύω ότι είναι καθήκον μου να εξασφαλίσω τα χρήματα στο βαλλόμενο ελληνικό λαό»...

Στο μεταξύ στο Λονδίνο μετέβη ο υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Αδ. Γεωργιάδης, καθώς η ανάληψη των καθηκόντων του στο πλαίσιο της συγκυβέρνησης δεν θα μπορούσε παρά να περιλαμβάνει συνάντηση με τους Ελληνες εφοπλιστές του Λονδίνου. Οπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, ο Αδ. Γεωργιάδης θα συμμετάσχει «στις εργασίες της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (ΑΙΜΟ)», ενώ έχουν «προγραμματισθεί συναντήσεις με αντιπροσωπεία των Ελλήνων εφοπλιστών του Λονδίνου».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ