Σάββατο 26 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUPERLEAGUE
Δύσκολες αποστολές

Οι δύσκολες αποστολές που έχουν οι τέσσερις προπορευόμενοι της βαθμολογίας συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague, που διεξάγεται σε δύο δόσεις, σήμερα και αύριο.

Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός μετά το θετικό αποτέλεσμα στο «Γ. Καραϊσκάκης», με καλή ψυχολογία και χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα (στη διάθεση του Φερέιρα τέθηκε και ο Ρούντολφ) φιλοξενεί τον ΟΦΗ, που δείχνει ανεβασμένος αγωνιστικά τον τελευταίο καιρό.

Στο Αγρίνιο και κόντρα στον Παναιτωλικό θα δοκιμάσει σήμερα τις δυνάμεις της η ΑΕΚ θέλοντας να συνεχίσει το νικηφόρο σερί που άρχισε πριν μια βδομάδα (νίκες επί Αστέρα Τρίπολης και Λεβαδειακού). Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Νίκο Κωστένογλου. Στην αποστολή των γηπεδούχων συμπεριλήφθηκε και ο Αγγελος Χαριστέας.

Με εφαλτήριο την εμφάνιση στη Μασσαλία και τη νίκη επί της Μαρσέιγ ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Τρίπολη προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Αστέρα, με τον τεχνικό της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε, να φοβάται την κούραση των παικτών του. Τη νίκη που θα τον απομακρύνει από τις τελευταίες θέσεις ψάχνει ο Αστέρας Τρίπολης.

Στην επικίνδυνη έδρα της Ξάνθης δοκιμάζεται ο Ατρόμητος. Αναλυτικά το πρόγραμμα: ΣΗΜΕΡΑ: Εργοτέλης - ΠΑΣ Γιάννινα (17.15, NOVA 3), ΠΑΟΚ - Κέρκυρα (17.15, ΝOVA 2), Παναιτωλικός - ΑΕΚ (19.30, ΝOVA 1). ΚΥΡΙΑΚΗ: Λεβαδειακός - Δόξα (15.00, NOVA 2), Παναθηναϊκός - ΟΦΗ (17.15, ΝOVA 2), Πανιώνιος - Αρης (19.30, ΝOVA 3), Ξάνθη - Ατρόμητος (19.30, NET), Aστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός (19.30, ΝΟVA 1).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ