Σάββατο 26 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΙΕΘΝΗ
Νέες δηλώσεις Νοά για ντόπινγκ

Συνεχίζει να ταράζει τα νερά με τις δηλώσεις του για το ντόπινγκ στην Ισπανία ο παλιός πρωταθλητής του τένις Γάλλος Γιανίκ Νοά, με νέα συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «Le Monde», λίγες μέρες μετά τη δήλωσή του στο ίδιο έντυπο ότι το ντόπινγκ οργιάζει στην Ισπανία. «Φυσικά και δεν είναι όλοι οι Ισπανοί αθλητές ντοπαρισμένοι. Ομως, ο ποδηλάτης (σ.σ. Αλμπέρτο Κονταδόρ) που τρώει κρέας και κάνει ποδήλατο γρηγορότερα και αθωώθηκε, ή η δρομέας (Μάρτα Ντομίνγκεθ) που συνελήφθη από την αστυνομία για εμπόριο και απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Ολα αυτά δεν είναι ενορχηστρωμένα; Εχω δικαίωμα να κάνω την ερώτηση».

Ο Νοά αναφέρθηκε και σε άλλα ζητήματα, όπως «στους Ιταλούς ποδοσφαιριστές που είναι σοβαρά άρρωστοι, στους Αλγερινούς ποδοσφαιριστές που έχουν παιδιά με σοβαρά προβλήματα ή στους παίκτες του ράγκμπι στη Νότια Αφρική που καθηλώνονται σε αναπηρικό καροτσάκι».

Την ίδια ώρα, όμως, ο παλιός διαιτητής τένις Μίλαν Σέρμπαν ισχυρίζεται ότι και ο Νοά, νικητής του Ρολάν Γκαρός το 1983, έκανε χρήση απαγορευμένων ουσιών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ