Σάββατο 26 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Αντίο στο... Λονδίνο

Η Εθνική ανδρών γνώρισε την ήττα με 3 - 1 από τη Γερμανία στη γαλλική πόλη Τουρκουά και έχασε κάθε ελπίδα συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Το ελληνικό συγκρότημα χρειαζόταν απαραίτητα τη νίκη για να περάσει στην επόμενη φάση του προολυμπιακού τουρνουά. Η ήττα ολοκληρώνει την προσπάθεια πρόκρισης και συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες καθώς ήταν η δεύτερη αφού είχε προηγηθεί και αυτή από τη Γαλλία. Τα σετ: 25-22, 16-25, 16-25, 15-25.

  • Στη Σύρο επικεντρώνεται το επόμενο διήμερο (αύριο και τη Δευτέρα) το ενδιαφέρον στο βόλεϊ ανδρών αφού εκεί θα διεξαχθεί η τελική φάση της νέας διοργάνωσης Λιγκ Καπ που δημιούργησε η ΕΣΑΠ. Αύριο θα γίνουν οι δύο ημιτελικοί οι οποίοι είναι: 11 π.μ. ΓΣ Λαμίας - Απόλλων Καλαμαριάς, 1 μ.μ. Φοίνικας Σύρου - ΑΟ Κηφισιάς. Τη Δευτέρα θα διεξαχθεί ο τελικός (18.00). Ο τελικός θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Star Κεντρικής Ελλάδας και το Αιγαίο TV, ενώ σε διεθνή συνεργασία με το ιντερνετικό δίκτυο www.laola1.tv ο τελικός θα μεταδοθεί μέσω διαδικτύου σε όλο τον κόσμο.
  • Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο Παναθηναϊκός το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής στην Α1 γυναικών με τον Ολυμπιακό, τον οποίο νίκησε εκτός έδρας με 3-0 σετ. Επίσης, τα Βριλήσσια επικράτησαν εκτός του Πανελληνίου με 3-0. Το υπόλοιπο πρόγραμμα: ΣΗΜΕΡΑ: (15.00) Πανιώνιος - ΑΕΚ, (17.00) Ηρακλής Κηφ. - Ηρακλής Θεσ., (19.00) Μαρκόπουλο - Αρτεμις Κορυδαλλού, (19.00) Ανατόλια - Μακεδόνες Αξιού.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ