Τρίτη 29 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Κινητοποίηση στη Λάρισα

Αγωνιστική κινητοποίηση στη ΔΕΗ, ενάντια στα χαράτσια, οργανώνει σήμερα Tρίτη, στις 9 π.μ., η Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα του Ν. Λάρισας.

Στα πλαίσια της κινητοποίησης θα γίνει μαζική παράδοση των αποδείξεων που πληρώθηκαν σε τραπεζικά μηχανήματα για την εξόφληση του ποσού για το ρεύμα, τα δημοτικά τέλη και την ΕΡΤ, μαζί με τις δηλώσεις άρνησης πληρωμής του εξοντωτικού χαρατσιού.

Στο μεταξύ, κάλεσμα στους εργαζόμενους των σούπερ μάρκετ «ΜΑΣΟΥΤΗ» στη Λάρισα, να αρνηθούν οργανωμένα να πληρώσουν τα εξοντωτικά χαράτσια που επιβάλλει η κυβέρνηση, απευθύνει η Σωματειακή Επιτροπή τους, στην επιχείρηση. Οπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της «η άρνηση πληρωμής των χαρατσιών είναι πράξη ουσιαστικής παρεμπόδισης της βάρβαρης και εξοντωτικής πολιτικής».

Η Σωματειακή Επιτροπή Εργαζομένων στα σούπερ μάρκετ «ΜΑΣΟΥΤΗΣ», ανακοινώνει, επίσης, ότι ως έκφραση αλληλεγγύης, συγκέντρωσε τρόφιμα για την άνεργη μητέρα τριών παιδιών, στο σπίτι της οποίας η ΔΕΗ είχε προχωρήσει σε διακοπή ρεύματος και έκανε επανσύνδεση μετά από παρέμβαση της Λαϊκής Επιτροπής Αγώνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ