Τρίτη 29 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Δραστηριότητα Λαϊκών Επιτροπών

Με αποκλεισμούς ταμείων της ΔΕΗ, συγκεντρώσεις και πολύμορφες κινητοποιήσεις συνεχίζουν τη δράσης τους οι Λαϊκές Επιτροπές της Θεσσαλονίκης.

Το Σάββατο η Λαϊκή Επιτροπή Λαγκαδά, πραγματοποίησε δίωρη κινητοποίηση στα νέα διόδια της Εγνατίας Οδού που λειτουργούν στην Ανάληψη Λαγκαδά. Δεκάδες εργάτες, αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι που συσπειρώνονται στη Λαϊκή Επιτροπή, κράτησαν ανοιχτές τις μπάρες των διοδίων και επέβαλαν τη δωρεάν διέλευση των οχημάτων. Κάλεσαν το λαό της περιοχής να ενταχθεί στον οργανωμένο αγώνα και να παλέψει για να καταργηθούν όλα τα χαράτσια, και των διοδίων.

Χτες το πρωί η Λαϊκή Επιτροπή Καλαμαριάς πραγματοποίησε δίωρη αποκλεισμό των ταμείων της ΔΕΗ στην οδό Πόντου. Νωρίτερα πήγε στον προϊστάμενο της ΔΕΗ για να καταθέσει μαζικά τις αποδείξεις πληρωμής των λογαριασμών της ΔΕΗ χωρίς το χαράτσι, που έγιναν σε ATM. Ο προϊστάμενος δεν τα δέχθηκε και ετοιμάζεται να τις στείλει με εξώδικο, τις επόμενες μέρες.

Σήμερα Τρίτη, στις 11 το πρωί η Λαϊκή Επιτροπή Ανω Πόλης προχωρά σε οργανωμένη ομαδική πληρωμή των λογαριασμών της ΔΕΗ χωρίς το χαράτσι, σε ΑΤΜ και στη συνέχεια θα επιχειρήσει να παραδώσει τις αποδείξεις πληρωμής, στη ΔΕΗ.

Στις 6.30 μ.μ., η Λαϊκή Επιτροπή Καλαμαριάς, οργανώνει λαϊκή συνέλευση στο πολιτιστικό κέντρο του Φοίνικα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ