Τετάρτη 30 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Κινητοποιήσεις σε ΕΡΤ, ΑΠΕ - ΜΠΕ, «Ελευθεροτυπία»

Στην κήρυξη επαναλαμβανόμενων 24ωρων απεργιών από τις 6 το πρωί της Παρασκευής ως τις 6 το πρωί της Δευτέρας, προχώρησαν τα ΔΣ της ΠΟΕΣΥ, της ΠΟΣΠΕΡΤ και της ΠΟΕΠΤΥΜ για τους εργαζόμενους δημοσιογράφους, τεχνικούς και διοικητικούς υπαλλήλους στην ΕΡΤ, το ΑΠΕ - ΜΠΕ, τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και τους δημοτικούς ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς. Παράλληλα, την Παρασκευή οι εργαζόμενοι στα παραπάνω Μέσα καλούνται σε συνέλευση στις 11 το πρωί στην ΕΣΗΕΑ.

Οι εργαζόμενοι ζητούν να σταματήσει η ιδιωτικοποίηση και συρρίκνωση του ΑΠΕ - ΜΠΕ και της ΕΡΤ, να καταργηθεί ο νόμος για την εργασιακή εφεδρεία και το «ενιαίο μισθολόγιο», καθώς και να σταματήσει η ομηρία των εργαζόμενων που εργάζονται με συμβάσεις ορισμένου χρόνου στην ΕΡΤ.

Τα ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ, της Πανελλαδικής Ενωσης Λιθογράφων, της ΕΣΠΗΤ, της Ενωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος και της Ενωσης Προσωπικού Πρακτορείων Εφημερίδων Αθηνών αποφάσισαν την κήρυξη 3ήμερης απεργίας για τους δημοσιογράφους, διοικητικούς υπαλλήλους, τεχνικούς που εργάζονται στην «Ελευθεροτυπία». Η 3ήμερη απεργία ξεκινά την Πέμπτη στις 6 το πρωί και ολοκληρώνεται στις 6 το πρωί της Κυριακής. Οι εργαζόμενοι διεκδικούν την καταβολή δεδουλευμένων από τα μέσα του καλοκαιριού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ