Τετάρτη 30 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΓΑΛΑΤΣΙ
Συγκρότηση Λαϊκής Επιτροπής

Σε συγκρότηση Λαϊκής Επιτροπής εξελίχθηκε η χθεσινή σύσκεψη - συζήτηση στο Γαλάτσι, για τη γενικευμένη άρνηση πληρωμών, αλλά και την παρεμπόδιση διακοπής ρεύματος στα σπίτια.

Την πρωτοβουλία της σύσκεψης πήραν το Συνδικάτο Οικοδόμων - Παράρτημα Γαλατσίου, ο Σύλλογος Γυναικών Γαλατσίου, η Επιτροπή Συνταξιούχων Γαλατσίου και η Επιτροπή της ΠΑΣΕΒΕ Γαλατσίου.

Ο Κ. Αγγελής, από το Παράρτημα του Συνδικάτου Οικοδόμων, εστίασε στις πρωτοβουλίες που αναμένεται να πάρουν το αμέσως επόμενο διάστημα. Συγκεκριμένα, σήμερα Τετάρτη, θα πραγματοποιηθούν εξορμήσεις για τη συμμετοχή στην αυριανή πανελλαδική απεργία. Την Παρασκευή 2 Δεκέμβρη, στις 10 το πρωί, έχει προγραμματιστεί παρέμβαση στη ΔΕΗ Γαλατσίου για την παράδοση των λογαριασμών που έχει πληρωθεί μόνο το ρεύμα και όχι το χαράτσι.

Τέλος, έχουν προγραμματιστεί μαζικές εξορμήσεις σε κάθε σπίτι, σε κάθε «τετράγωνο», για να απευθύνουν κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα στον αγώνα ενάντια στα χαράτσια και τα αντιλαϊκά μέτρα με συλλογικό και οργανωμένο αγώνα. Στη σύσκεψη αποφασίστηκε επίσης η συγκρότηση ομάδων περιφρούρησης, που δε θα επιτρέψουν τη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος σε κανένα σπίτι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ