Παρασκευή 2 Δεκέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
«Παρών» στις εκλογές των Επιμελητηρίων

Με κριτική προσέγγιση συμμετέχουν στις εκλογές των Επιμελητηρίων οι αγωνιστικές δυνάμεις των αυτοαπασχολούμενων και μικρών επαγγελματιών, βιοτεχνών, εμπόρων. Η «Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση», θεωρώντας πως και από αυτήν τη μάχη μπορεί να προωθήσει την αντιμονοπωλιακή πάλη και τη συσπείρωση των μικρών ΕΒΕ, δίνει το «παρών» στις αρχαιρεσίες των δύο μεγάλων Επιμελητηρίων της Αθήνας τις επόμενες μέρες.

Οι εκλογές στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας, πραγματοποιούνται το Σάββατο 3, Κυριακή 4 και Δευτέρα 5 του Δεκέμβρη. Στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας πραγματοποιούνται την Κυριακή 4 και τη Δευτέρα 5 του Δεκέμβρη.

Στο επίκεντρο της κριτικής των αγωνιστικών δυνάμεων είναι ο ρόλος των Επιμελητηρίων, που γενικότερα, αλλά και ειδικά μέσα στην κρίση, αντί να αποτελέσουν τη φωνή των ΕΒΕ στα θεσμικά όργανα του κράτους, είναι ουσιαστικά η «φωνή» της εκάστοτε κυβέρνησης. Εχοντας υιοθετήσει πλήρως, άκριτα και ένθερμα τις πολιτικές της ΕΕ, της «ανταγωνιστικότητας» και της «επιχειρηματικότητας», οι πλειοψηφίες στα Επιμελητήρια ανακυκλώνουν τον αποπροσανατολισμό των μικρών ΕΒΕ, ακόμη και τώρα, που η κυρίαρχη πολιτική δεν κρύβει ότι στοχεύει στη δραστική συρρίκνωση των μικρών επιχειρήσεων στην Ελλάδα!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ