Κυριακή 4 Δεκέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Δήλωση συμπαράστασης...

«Ομοιος στον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα» λέει η παροιμία. Ετσι τόσο το ΛΑ.Ο.Σ. όσο και ο Θ. Πάγκαλος διατρέχονται από αβυσσαλέο ταξικό μίσος για όσους αγωνίζονται και αντιδρούν στην πολιτική που αμφότεροι στηρίζουν, για ολόκληρο το λαό. Αυτή η έχθρα και ο αντικομμουνισμός που τους ενώνει ώθησε το ΛΑ.Ο.Σ. να πάρει το μέρος του Θ. Πάγκαλου σχετικά με τις αισχρές ύβρεις που εκστόμισε για όσους αντιπαλεύουν την πολιτική που γονατίζει το λαό.

«Ο κ. Πάγκαλος λέει μερικές αλήθειες, αλλά τις λέει με λάθος γλώσσα. Ετσι εξαφανίζεται η ουσία αυτών που έχει να πει. Αυτή τη στιγμή τα άκρα δε δείχνουν τη διάθεση να βοηθήσουν τον τόπο να βγει από το βάραθρο, τουναντίον, προσπαθούν να ακυρώσουν κάθε προσπάθεια εξόδου από το αδιέξοδο», ήταν η δήλωση ...συμπαράστασης στον Θ. Πάγκαλο απ' τον εκπρόσωπο Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ.

Τα «άκρα» είναι αυτά που η πολιτική του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑ.Ο.Σ. έχει ακρωτηριάσει. Είναι ο λαός αυτός που έχουν το θράσος να τον εγκαλούν γιατί δεν αποδέχεται αδιαμαρτύρητα το σφαγιασμό του. Η έξοδος που υποδεικνύει το μαύρο μέτωπό τους οδηγεί το λαό κατευθείαν στο βάραθρο. Ας μην ελπίζουν όμως, ο λαός θα βρει τη διέξοδο για τα δικά του συμφέροντα. Και θα κόψει σύριζα όποιο χέρι επιδιώξει να τον εμποδίσει να τη διαβεί.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ