Σάββατο 10 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Αγώνες «φωτιά»

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το ματς στο Χαριλάου ανάμεσα σε Αρη και ΠΑΟ

Sportidea

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το ματς στο Χαριλάου ανάμεσα σε Αρη και ΠΑΟ
Καιρό έχουμε να παρακολουθήσουμε αγωνιστική του πρωταθλήματος της Εθνικής Κατηγορίας που να περιλαμβάνει τουλάχιστον τρία μεγάλα ντέρμπι και πολλές σημαντικές αναμετρήσεις. Ωστόσο, η ώρα για τη διεξαγωγή μαζεμένων αγώνων - φωτιά, έφτασε και στη 18η αγωνιστική τα βλέμματα αναμένεται να είναι μοιρασμένα.

Με το... καλημέρα της αγωνιστικής, διεξάγεται ένα από τα πιο σημαντικά ματς. Σήμερα, ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον Αρη στο Χαριλάου (19.00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ) σε ένα παιχνίδι με πολλά... παρακλάδια, όσον αφορά στις άμεσες και έμμεσες επιπτώσεις και στα δύο στρατόπεδα. Οι «πράσινοι» οπωσδήποτε χρειάζονται τη νίκη, προκειμένου όχι μόνο να σταθεροποιήσουν την καλή τους παρουσία ενόψει Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και να κρατήσουν, από τη 2η θέση στην οποία βρίσκονται, τη διαφορά ασφαλείας με τους υπόλοιπους μνηστήρες της Ευρώπης. Στον αγωνιστικό τομέα, ο Γκούμας και ο Πφλίπσεν αποθεραπεύτηκαν και ίσως δώσουν το «παρών». Στο στρατόπεδο του Αρη, ο Μπάμπης Τεννές δε θα έχει σίγουρα στη διάθεσή του τους Παπαδόπουλο και Κένεντι, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Ιβιτς, Κατεργιαννάκη και Κατσιαρού.

Σε ένα άλλο σπουδαίο παιχνίδι, ο Ιωνικός φιλοξενεί αύριο τον Ολυμπιακό (19.00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ). Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν ότι κατάφεραν γρήγορα να επαναφέρουν την ηρεμία στις τάξεις τους μετά τη δύσκολη κόντρα με τον «αιώνιο» αντίπαλό τους. «Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα» είναι το σύνθημα που κυριαρχεί στους κόλπους της ομάδας του Πειραιά για την αναμέτρηση με τον Αρη. Ωστόσο, το κακό για τον Τάκη Λεμονή είναι πως προστέθηκε ακόμα ένα πρόβλημα μετά από τον τραυματισμό του Γεωργάτου, αυτό του τραυματισμού του Τζιοβάνι (στη φτέρνα), και είναι πιθανό να μην αγωνιστεί. Απόντες από τον Ιωνικό θα είναι οι Κομπαγιάσι (τραυματίας) και Βλάχος (τιμωρημένος).

Η αυλαία της αγωνιστικής πέφτει τη Δευτέρα με το ντέρμπι μεταξύ του Πανιωνίου και του ΠΑΟΚ (17.00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ). Οι Νεοσμυρνιώτες ρίχνονται στη μάχη με την προοπτική να επαναλάβει την καλή παρουσία που είχε κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ ο «Δικέφαλος» χρειάζεται τη νίκη για να κρατηθεί στην 3η θέση.

Στα υπόλοιπα αυριανά παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής αντιμέτωποι θα βρεθούν οι εξής: Εθνικός Αστέρας - ΑΕΚ (16.00), ΟΦΗ - Πανηλειακός (16.00), Αθηναϊκός - Παναχαϊκή (16.00), Ηρακλής - Καλαμάτα (16.00), Ξάνθη - ΠΑΣ Γιάννενα (16.00).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ