Σάββατο 10 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Επιλεκτική επιδοματική πολιτική

Για επιλεκτική πολιτική στη χορήγηση των επιδομάτων, με το διαχωρισμό των εργαζομένων στις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις, σε «πατρικίους και πληβείους», καταγγέλλει η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Νομ/κων Αυτ/σεων, τα υπουργεία Εσωτερικών, Υγείας, Εμπορίου, Μεταφορών, Γεωργίας και ΥΠΕΧΩΔΕ.

Ζητά το επίδομα «αυξημένης ευθύνης» να δοθεί σ' όλους τους υπαλλήλους, με οποιαδήποτε σχέση εργασίας, στους μεταταγμένους από το υπουργείο Εσωτερικών, στους υπαλλήλους του πρώην Νομαρχιακού Ταμείου, στους μεταταγμένους από άλλους οργανισμούς και υπηρεσίες, στους διορισθέντες στις ΝΑ, σ' όλους τους αποσπασμένους.

Να θυμίσουμε ότι η επιδοματική πολιτική χρησιμοποιήθηκε από την κυβέρνηση για διαχωρισμό των εργαζομένων. Το ίδιο γίνεται και τώρα με τις επιλεκτικές χορηγήσεις. Η ΕΣΑΚ - Δημοσίου στην πραγματική ανάγκη για οικονομική ενίσχυση των εργαζομένων, λόγω των χαμηλών μισθών, προτάσσει τα ποσά των επιδομάτων ισόποσα και ισότιμα να δοθούν σ' όλους τους εργαζόμενους, με την αυτόματη ενσωμάτωση στους βασικούς μισθούς, πλην του οικογενειακού, του ανθυγιεινού και της θέσης προϊσταμένου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ