Τρίτη 13 Δεκέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΟΡΡΕ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΟΡΡΕ
φωτό

Η Μάρη Λαυρεντιάδου προσφέρει, μέσω ΚΟΒ Παντείου, 100 ευρώ στο ΚΚΕ, στη μνήμη του συντρόφου ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΓΕΝΑ.

  • Οι Παρεμβάσεις - Κινήσεις - Συσπειρώσεις ΠΕ, εκφράζοντας τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του δάσκαλου, αγωνιστή, κομμουνιστή, ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΓΕΝΑ, σεβόμενοι τη μνήμη του και την επιθυμία της οικογένειάς του, προσφέρουν, αντί για στεφάνι, 200 ευρώ στο ΚΚΕ. «Καλό ταξίδι» συναγωνιστή Γιάννη.

***

φωτό

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, από την Ελληνοεκκλησιά Μεσσηνίας, ο οποίος «έφυγε» από βασανιστήρια Χιτών στις 13.12.1947, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 60 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Σεπολίων.

Γιώργος - Κική - Δημήτρης - Ειρήνη - Βουλίτσα

***

φωτό

Στη μνήμη της αγαπημένης μητέρας και γιαγιάς, ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑΣ (Λούλας) ΓΙΩΤΗ, που «έφυγε» από κοντά μας την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011, της πρωτοπόρας ΕΠΟΝίτισσας και πιστής στο ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής της, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κυψέλης και 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ «902».

Η κόρη της Λένα Γιώτη, η εγγονή της Ιοκάστη Αλειφεροπούλου.

***

φωτό

Στη μνήμη του πατέρα μου ΚΩΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, που «έφυγε» στις 4 Μάη 2011, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Γλυφάδας, 300 ευρώ.

ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Βασίλης Οικονόμου.

***

Στη μνήμη των συναδέλφων και συντρόφων τσαγκαράδων: ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΠΟΝΤΙΚΑΚΗ, ΣΩΚΡΑΤΗ ΔΗΜΗΤΡΕΛΛΗ, ΜΗΤΣΟΥ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ, ΜΠΑΜΠΗ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ και ΗΛΙΑ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ, προσφέρω στο ΚΚΕ 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Νέας Ζωής Περιστερίου.

Σταύρος Δημητρέλλης

***

φωτό

Στις 17 Δεκέμβρη κλείνουν 14 χρόνια από τότε που «έφυγε» για πάντα από κοντά μας η συντρόφισσα στη ζωή και στον αγώνα, ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΟΡΡΕ.

Στη μνήμη της, για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, προσφέρω 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Παλλήνης.

Γιάννης Κορρές

***

Στη μνήμη του ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ - ΠΑΥΛΟΥ, ο σ. Γιώργος Νταούλας προσφέρει, μέσω ΚΟ Γαλατσίου, 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ και 100 ευρώ ενίσχυση στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

***

φωτό

Στη μνήμη του αγαπημένου μας εξαδέλφου, ΑΓΓΕΛΟΥ ΠΑΤΣΑΛΙΑ, προσφέρουμε 150 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Ναυτεργατών.

Αθανασία Ισαακίδου

Σταθούλα και Γιώργος Κοκκινάκης

***

φωτό

Συμπληρώθηκαν 20 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας σύντροφος και πατέρας ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΗΓΑΣ, συνδικαλιστικό στέλεχος του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Αγ. Παρασκευής.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΗΓΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΗΓΑΣ
Τασία - Κώστας - Σταμάτης

φωτό

Στις 14 του Δεκέμβρη κλείνει ένας χρόνος που «έφυγε» από τη ζωή ο ακριβός μας σύντροφος και φίλος ΟΘΩΝΑΣ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ. Δυστυχώς, δεν «έφυγε» από φυσιολογικό θάνατο, αλλά ένας ασυνείδητος οδηγός έκοψε το νήμα της ζωής του. Παρόλο που πέρασε ένας χρόνος, παραμένει ακόμα στις σκέψεις μας, στη μνήμη μας και στην καρδιά μας ο ακριβός μας σύντροφος Οθωνας. Δεν μπορούμε ποτέ να ξεχάσουμε το ήθος του, τη σεμνότητα και την ευγένεια της ψυχής του. Κάθε κίνηση και κάθε πράξη του Οθωνα δίδασκε ήθος και αξιοπρέπεια. Πάντα σεμνός και αθόρυβος, ενταγμένος στο λαϊκό κίνημα, πολέμησε με αυταπάρνηση τον ξένο κατακτητή και τους ντόπιους συνεργάτες του, τόσο στον ΕΛΑΣ όσο και στο Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας. Ολοι εμείς οι συναγωνιστές του, οι απόγονοι και φίλοι της Αντίστασης θα τον θυμόμαστε πάντα, και θα διδασκόμαστε από το ήθος του και την αξιοπρέπειά του. Ακριβέ μας σύντροφε Οθωνα, κοιμήσου ήσυχος, όλοι εμείς οι αγωνιστές της Αντίστασης, οι απόγονοι και φίλοι θα συνεχίσουμε τον αγώνα για να πραγματοποιηθούν τα οράματα και οι σκοποί της Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας για μια πατρίδα ελεύθερη με νοικοκύρη στον τόπο το λαό μας, για κοινωνική δικαιοσύνη και σοσιαλισμό.

Γιάννης Σαπουντζόγλου, Πρόεδρος του Παραρτήματος ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Πειραιά.

 ΟΘΩΝΑΣ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ
ΟΘΩΝΑΣ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ
Στη μνήμη του, η οικογένειά του προσφέρει 100 Ευρώ στο Παράρτημα ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Πειραιά.


ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΤΣΑΛΙΑΣ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΤΣΑΛΙΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΓΕΝΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΓΕΝΑΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΚΩΣΤΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ (Λούλα) ΓΙΩΤΗ
ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ (Λούλα) ΓΙΩΤΗ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ