Πέμπτη 29 Δεκέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής

Η Γραμματεία Νέων του ΠΑΜΕ καλεί τους νέους εργάτες, σπουδαστές, μετανάστες, με τους οποίους το προηγούμενο διάστημα συναντήθηκαν στις απεργιακές φρουρές, στα συλλαλητήρια κ.τ.λ. να κάνουν δική τους υπόθεση το Εργατικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2012. Ηδη παρουσιάστηκαν οι πρώτες ομάδες που έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Οπως αναφέρει η Γραμματεία Νέων του Πανεργατικού Μετώπου, στόχος του φετινού πρωταθλήματος είναι να «ακουμπήσει κάθε εργασιακό χώρο, σχολή κατάρτισης, να γίνει γνωστό σε κάθε εργατική λαϊκή γειτονιά που ζουν και αναπνέουν νέες φουρνιές εργατών». Παράλληλα, επισημαίνει την ανάγκη και η φετινή διοργάνωση του εργατικού τουρνουά ποδοσφαίρου να ενισχύσει «την απάντηση στην αντιλαϊκή πολιτική του μαύρου μετώπου που τσακίζει τις ζωές μας. Να αποτελέσει μια επιπλέον μορφή πάλης απέναντι στους μηχανισμούς που εμποδίζουν και εκτρέπουν τον αθλητισμό από την κοινωνική του αποστολή».

«Απευθύνουμε κάλεσμα σε συνδικάτα, στις επιτροπές αγώνα σε κάθε κλάδο, σε θεραπευτικές και μεταναστευτικές κοινότητες, σε επιτροπές ανέργων και σε κάθε νέο εργάτη, σπουδαστή να συμβάλουν στην επιτυχία της διοργάνωσης και να δηλώσουν συμμετοχή», τονίζει, μεταξύ άλλων, η Γραμματεία Νέων του ΠΑΜΕ.

Υπενθυμίζεται πως η συμμετοχή στο τουρνουά είναι εντελώς δωρεάν. Μέχρι στιγμή, έχουν δηλώσει ότι θα μετέχουν στο φετινό τουρνουά οι εξής ομάδες: Ομάδα κλαδικού σωματείου ενέργειας, ομάδα κλαδικού σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων, σωματειακή επιτροπή ΝΟΥΝΟΥ, ΤASTY, ΦΑΓΕ ΑΓΝΟ, Κλαδικό σωματείο λογιστών, Κλαδικό σωματείο λογιστών 2, COSMOTE, ΣΕΤΗΠ, Επιτροπή Ανέργων στις τηλεπικοινωνίες, Συνδικάτο Επισιτισμού, Ηλεκτρολόγοι κλαδικό, Γαϊτάνος, Σύκας, ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ, LAVIPHARM, Θεραπευτική Κοινότητα ΝΟΣΤΟΣ, Θεραπευτική Κοινότητα ΔΙΑΒΑΣΗ, Σωματείο Εργαζομένων στο ΝΟΣΤΟ, Κλαδικό χρηματοπιστωτικού, Συνδικάτο Οικοδόμων Καλλιθέας, Ενωση Εργαζομένων Μπαγκλαντές, Ομάδα μεταναστών Κουρδιστάν (ΙΡΑΚ).

Οι συμμετοχές συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα του ΠΑΜΕ (210-3301.842, 210-3301.847, 210-3833.786).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ