Παρασκευή 30 Δεκέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Οι αποψινές επιλογές

Την κωμική ταινία «Αλάσκα: Η γη του μυστηρίου», σε σκηνοθεσία Τζέι Ρόατς θα μεταδώσει απόψε στη 01.00 η ΕΤ-1.

Στο χωριό Mystery της Αλάσκας, αν και το κρύο είναι τσουχτερό, δεν λείπουν τα... καυτά σκάνδαλα και τα ύποπτα μυστικά. Τα πνεύματα, όμως, ζεσταίνονται ακόμα πιο πολύ όταν η ερασιτεχνική ομάδα χόκεϊ της πόλης, μια τρελοπαρέα εκκεντρικών ντόπιων, αποδέχεται την πρόκληση να αντιμετωπίσει τη θρυλική ομάδα των Rangers της Νέας Υόρκης. Τώρα η ομάδα Mystery πρέπει να βάλει τέλος στις συνηθισμένες κατεργαριές της και να αποδείξει ότι μπορεί και αυτή να κερδίσει... Παίζουν: Ράσελ Κρόου, Μπαρτ Ρέινολντς, Χανκ Αζάρια, Μερ Μακ Κόρμακ κ.ά.

Στις 01.30 η ΝΕΤ θα προβάλλει το ψυχολογικό θρίλερ «Το σκηνικό του τρόμου», σε σκηνοθεσία Μάικ Φίγκις.

Θέλοντας να ξεφύγουν από τους εξαντλητικούς ρυθμούς της μεγαλούπολης, ο Kούπερ και η Λι Tίλσον με τα δυο παιδιά τους, μετακομίζουν στην εξοχή. Tο παλιό αρχοντικό που αγοράζουν στο Kολντ Kρικ μοιάζει ιδανικό. Η οικογενειακή τους ευτυχία όμως, δε θα διαρκέσει για πολύ. Το σπίτι των ονείρων τους θα αποδειχθεί αληθινός εφιάλτης, όταν ο προηγούμενος ιδιοκτήτης βγαίνει από τη φυλακή, όπου βρισκόταν για το φόνο της οικογένειάς του, και απαιτεί την επιστροφή του πατρικού του, που κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό...

Ενα θρίλερ με συνεχείς ανατροπές, εξαιρετικό καστ και σκοτεινή ατμόσφαιρα απογειώνεται στα χέρια του πολυτάλαντου Μάικ Φίγκις («Αφήνοντας το Λας Βέγκας»), καθώς μας μεταφέρει σε ένα ζοφερό σκηνικό τρόμου και παράνοιας. Παίζουν: Σάρον Στόουν, Ντένις Κουέιντ, Τζουλιέτ Λιούις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ