Τετάρτη 14 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
«ΣΠΙΝΤΕΞ»
Απολύθηκε ο πρόεδρος του σωματείου

Το σωματείο καταγγέλλει τη στάση της εταιρίας και καλεί σε γενική συνέλευση τους εργαζόμενους, την Κυριακή

Την απαράδεκτη και αυταρχική συμπεριφορά της Διοίκησης της εταιρίας «ΣΠΙΝΤΕΞ» - που ανήκει στον όμιλο Φουρλή - και την παράνομη απόλυση του προέδρου του σωματείουΗλία Μαγγανιά, καταγγέλλει, με ανακοίνωσή του, το Σωματείο Εργαζομένων «ΣΠΙΝΤΕΞ». Παράλληλα, καλεί τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος στη γενική συνέλευση του σωματείου, που θα γίνει την Κυριακή 18 Φλεβάρη, στις 11 π.μ., στο ΕΚΑ.

Οπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, η κατάσταση στην εταιρία είναι απαράδεκτη, ενώ παρόμοια στάση είχε κρατήσει και πριν τρία χρόνια, όταν εργαζόμενοι είχαν επιχειρήσει να ιδρύσουν ξανά σωματείο και τότε η εταιρία τούς απέλυσε χωρίς δεύτερη κουβέντα. Να σημειωθεί ότι ο Ηλ. Μαγγανιάς έχει απολυθεί ακόμα μία φορά από την εταιρία, που, όμως, είχε ανακαλέσει την απόλυσή του μετά από παρέμβαση των σωματείων.

«Οσο και να ενοχλεί, το σωματείο είναι γεγονός. Η συμπαράσταση των συνδικαλιστικών οργανώσεων είναι δεδομένη. Ολοι μαζί θα διεκδικήσουμε και θα κερδίσουμε Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, που θα περιλαμβάνει επίδομα επικινδυνότητας, επίδομα κούριερ, επίδομα λογιστικών λαθών και επίδομα Η/Υ και μαζί αξιόπιστο σέρβις για τις δικές μας μηχανές, που χρησιμοποιεί η εταιρία. Κατάργηση και ενσωμάτωση στο μισθό του πριμ παρουσίας, που δεν επιτρέπει στον εργαζόμενο ούτε να αρρωστήσει, αλλά και τον κρατάει όμηρο των εργοδοτικών ορέξεων», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ