Κυριακή 18 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
Τροχοί
ΓΚΑΖΙΕΣ

Το αγαπημένο του αγοραστικού κοινού 0% προσφέρει η Suzuki για όσους ενδιαφέρονται για το Wagon Rt. Το χρηματοδοτικό πρόγραμμα Suzuki Wagon Rt Credit, προβλέπει μηδενική προκαταβολή και εξόφληση σε έξι άτοκες δόσεις, ενώ για όσους καταβάλουν το 35% ή 55% της προκαταβολής η άτοκη χρηματοδότηση είναι 18 ή 24 μήνες αντίστοιχα. Το Wagon Rt προσφέρει κορυφαίους χώρους για το μέγεθος του, τvν 1.300 κ.εκ. κινητήρα με ισχύ 76 ίππους και τα καταφέρνει θαυμάσια στις αστικές μετακινήσεις χωρίς να δειλιάζει στους αυτοκινητόδρομους.

Το πιστοποιητικό ISO9002 απέκτησε η DAELLAS AE. H απόκτηση από την TUV Hellas του πιστοποιητικού διασφάλισης ποιότητας επιβραβεύει τις προσπάθειες της εταιρίας που είναι η πρώτη εισαγωγική εταιρία σε ποσοστά πωλήσεων αυτοκινήτων Daewoo στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Η Daellas είναι η πρώτη εταιρία του κλάδου εισαγωγής αυτοκινήτων στην Ελλάδα που λαμβάνει το πιστοποιητικό ISO9002 για όλο σχεδόν το φάσμα λειτουργιών της και προσφερόμενων υπηρεσιών της (από την παραγγελία έως και την παράδοση στον πελάτη).

Η ισπανική Derbi συμφώνησε να συγχωνευτεί με τον όμιλο Piaggio. Η συμφωνία προβλέπει ότι το 100% του ελέγχου θα περάσει στην Piaggio, αλλά οι σημερινοί μέτοχοι θα κρατήσουν ένα μειοψηφικό πακέτο και θα αντιπροσωπεύονται στο ΔΣ της Piaggio. Πρόεδρος της ισπανικής εταιρίας θα παραμένει ο Andreu Rabassa Palet. H Derbi εξειδικεύεται στην κατασκευή μικρών δικύκλων αλλά έχει δρέψει και αγωνιστικές δάφνες. Η Derbi πoυ ιδρύθηκε το 1922 έχει σύνολο πωλήσεων 60.000 μοτοσικλέτες και ο κύκλος εργασιών της ήταν 16.000 ισπανικές πεσέτες. Η Piaggio τώρα εκτός από τη διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων και του δικτύου πωλήσεων, βάζει ένα ακόμα ιστορικό όνομα στον όμιλο μετά την Vespa και την Gilera.

Την εξ ολοκλήρου διακίνηση και υποστήριξη των ελαστικών DUNLOP αναλαμβάνει η Goodyar DUNLOP ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ. Αυτό αποτελεί ένα ακόμη βήμα στον έλεγχο της εταιρίας που προέκυψε μετά την κοινοπραξία με την Sumimoto. H Goodyear που είναι η μεγαλύτερη εταιρία ελαστικών στον κόσμο, ελέγχει ακόμα τις εξής μάρκες: Fulda, Kelly, Debica, Sava και LEE.

O ετήσιος κατάλογος Drik Catalog 2001 βρίσκεται ήδη στα περίπτερα. Πρόκειται για πολυτελή έκδοση που περιέχει τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις τιμές περισσότερων από 2.500 μοντέλων. Ακόμα περιλαμβάνεται το πλήρες δίκτυο όλων των αντιπροσώπων της χώρας, αφιερώματα στα μοντέλα του 2001, τις σχεδιαστικές τάσεις του μέλλοντος καθώς και τις σημαντικότερες τεχνολογικές εξελίξεις της χρονιάς που πέρασε. Το Drive Catalog 2001 συνοδεύεται από CD Rom που δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να δημιουργεί συγκριτικά τεστ σε διαγράμματα. Ο κατάλογος τιμάται 4.000 δρχ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ