Πέμπτη 12 Γενάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
Βγήκαν... πάνθηρες τα μεσάνυχτα

Κοντά στα μεσάνυχτα είπε «αντίο» στο στόχο του Κυπέλλου για φέτος ο Παναθηναϊκός, αφού ο Πανιώνιος κατάφερε να επικρατήσει στο χτεσινό αγώνα της Ν. Σμύρνης, για τη φάση των 16 του θεσμού, με 4-3 στη διαδικασία των πέναλτι, και ενώ προηγουμένως κανονικός αγώνας και παράταση είχαν λήξει χωρίς τέρματα. Μοιραίοι για τους «πράσινους» οι Καραγκούνης (απόκρουση), Λέτο (απόκρουση) και Μπιασμίρ (δοκάρι), που έχασαν τα πέναλτι. Την πρόκριση έδωσε στους γηπεδούχους (που από την πλευρά τους είχαν χάσει πέναλτι με τους Σαμαράκη και Σκέμπρι) ο Ομο ευστοχώντας στο τελευταίο χτύπημα. Για τους νικητές σκόραραν ακόμα και οι Τσότσαλιτς, Γουνδουλάκης, Σιόβας, ενώ για τον ΠΑΟ «δίχτυα είδαν» οι Κουνίσι, Ρούντολφ και Κατσουράνης.

Παρελθόν έδειξε ότι αποτελεί το στραβοπάτημα με τη Δόξα Δράμας ο Ολυμπιακός, που χτες μεταμορφωμένος προς το καλύτερο επικράτησε εύκολα του Θρασύβουλου στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 3-0, σφραγίζοντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά. Κορυφαίος των «ερυθρολεύκων» ήταν για άλλη μια φορά ο Πάντελιτς που πέτυχε τα 2 γκολ (10', 56', το άλλο ο Φουστέρ στο 21') ωστόσο ο τραυματισμός του μετά από σκληρό μαρκάρισμα στο 60' τον θέτει εκτός για 20 μέρες.

Εκμεταλλευόμενος τα λάθη του ΠΑΣ Γιάννινα στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αστέρας Τρίπολης πέρασε με 4-1 από τους Ζωσιμάδες και προκρίθηκε πανηγυρικά στα προημιτελικά. Νωρίς νωρίς «καθάρισε» και η Κέρκυρα, που νίκησε 2-0 τη Δόξα και προκρίθηκε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ