Τρίτη 24 Γενάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Συμπαράσταση στους εργαζόμενους της «Κ. Μπαλλής»

Ψήφισμα συμπαράστασης στους εργαζόμενους του εργοστασίου «Κ. Μπαλλής ΑΕΒΕ», του ομίλου Λαυρεντιάδη, στη Ν. Ιωνία Θεσσαλονίκης εξέδωσε κατά πλειοψηφία το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας, μετά από πρόταση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και παρέμβαση των ίδιων των εργαζομένων του εργοστασίου.

Με το ψήφισμά του, το Περιφερειακό Συμβούλιο δηλώνει τη συμπαράστασή του στους εργαζόμενους που βρίσκονται καθημερινά όλες τις ώρες στο εργοστάσιο και περιφρουρούν τα περιουσιακά στοιχεία και προϊόντα της επιχείρησης, αφού ο εργοδότης εξαφανίστηκε από το τέλος Οκτώβρη και τους χρωστά δεδουλευμένα τριών μηνών, αφήνοντάς τους απλήρωτους στις γιορτές των Χριστουγέννων.

Οι εργαζόμενοι αγωνίζονται για τη συνέχιση της λειτουργίας του εργοστασίου και την καταβολή των δεδουλευμένων τους. «Το περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζει το δίκαιο αγώνα τους και ζητά από την κυβέρνηση και τους αρμόδιους φορείς να συμβάλλουν με κάθε τρόπο στην υλοποίηση των αιτημάτων τους ώστε να λάβει τέλος η ανασφάλεια και η δραματική οικονομική κατάσταση 100 οικογενειών», σημειώνεται στο ψήφισμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ