Πέμπτη 15 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τα αστυνομικά...

ΔΕ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ καθόλου καλά ο δήμαρχος Αθηναίων. Θα αναβαθμίσει λέει τη δημοτική αστυνομία ενόψει 2004 με προσλήψεις και τα σχετικά. Δε μας φτάνανε δηλαδή οι αστυνομικοί που είχαμε μέχρι τώρα, θα βάλουμε κι άλλους πάνω στο κεφάλι μας. Γιατί βέβαια με την εγκληματικότητα ουδείς από αυτούς θα ασχοληθεί.

Τώρα βέβαια, αν είσαι δήμαρχος και εν εξελίξει αρχηγός κόμματος, είναι βολικό πράγμα μια αστυνομία όπως και να το κάνουμε. Και τους διορισμούς σου κάνεις, και τη χρησιμοποιείς για να δείξεις το ένα ή το άλλο πρόσωπο και ό,τι θέλεις κάνεις γενικώς.

Επίσης, ο δήμαρχος μάς παρουσίασε και τα επιτεύγματά του στη συλλογή εγκαταλειμμένων αυτοκινήτων. Μάζεψε λέει 2.500 αυτοκίνητα. Χειροκροτήστε παρακαλώ μη μείνει παραπονεμένος! Μόλις φτάσει τα 10.000 παρακαλώ να μας ειδοποιήσει.

Εντάξει, γι' αυτό δεν μπορούμε να του προσάψουμε κάτι. Αλλοι συλλέγουν γραμματόσημα, άλλοι κουτιά από σπίρτα, άλλοι βιβλία. Γούστα είναι αυτά.

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ αυτή η δήλωση Παπουτσή και οφείλουμε να την επαναλάβουμε: Η «απελευθέρωση» της ακτοπλοΐας λέει, δε σημαίνει και ασυδοσία. Σωστά... Ασυδοσία είχαμε και χωρίς το θεσμικό καθεστώς της «απελευθέρωσης». Φανταστείτε τώρα τι έχει να γίνει!

Μήπως θέλει ο υπουργός να μπούμε στον κόπο να του θυμίσουμε πόσα δείγματα εφοπλιστικής ασυδοσίας είχαμε μόνο τη χρονιά που πέρασε; Δε νομίζουμε ότι θα ήθελε κάτι τέτοιο. Η πολιτική του υπουργείου του δεν αντέχει καθόλου μα καθόλου σε κριτική.

Πάντως, εμείς θα του συνιστούσαμε να κάνει λιγότερες δηλώσεις, ει δυνατόν και καθόλου, γιατί δε νομίζουμε σε αυτή την κυβέρνηση να υπάρχει πιο εκτεθειμένος υπουργός. Αλλωστε, μετά το «Σάμινα» πολλοί είναι και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που θεωρούν ότι θα έπρεπε από καιρό να έχει παραιτηθεί.



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ