Τετάρτη 1 Φλεβάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΕΓΑΣ
Υποσχέσεις από γγΑ

Συνάντηση με τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού Πάνο Μπιτσαξή είχε χτες ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής, προκειμένου να συζητήσουν μια σειρά από θέματα που απασχολούν την ελληνική ομοσπονδία.

Στη συνάντηση έγινε εκτενής συζήτηση για το θέμα της τακτικής επιχορήγησης του 2012, από την οποία θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό η εύρυθμη λειτουργία της ομοσπονδίας στην τρέχουσα σεζόν. Το ποσό που θα λάβει ο ΣΕΓΑΣ, ως τακτική επιχορήγηση, αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα τις επόμενες ημέρες και θα είναι μειωμένο σε σχέση με τα χρήματα που μπήκαν στα ταμεία της ομοσπονδίας το 2011.

Από την πλευρά του ο Π. Μπιτσαξής δεσμεύθηκε πως θα γίνουν άμεσα οι απαιτούμενες κινήσεις, προκειμένου ο στίβος την επόμενη χρονιά να επιστρέψει στο κλειστό της Παιανίας, ενώ τόνισε ότι θα τηρηθούν οι δεσμεύσεις της ΓΓΑ και στο άμεσο μέλλον θα τακτοποιηθούν οι οικονομικές εκκρεμότητες προς τους διοργανωτές των ελληνικών μίτινγκ, από τους αγώνες του 2011.

Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ ζήτησε από τον Μπιτσαξή να επαναλειτουργήσουν οι ξενώνες του Ολυμπιακού Σταδίου, ώστε να εξυπηρετηθεί μεγάλος όγκος αθλητών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ