Πέμπτη 2 Φλεβάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Επιστροφή στη δράση και στα προβλήματα

Με τον αγώνα του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό να συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών ξαναρχίζει σήμερα μετά τη διακοπή για τις υποχρεώσεις της Εθνικής στο Ευρωπαϊκό του Αϊντχόφεν, με τη διεξαγωγή της 11ης αγωνιστικής. Ωστόσο, πέρα από το αγωνιστικό μέρος το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει και άλλο ενδιαφέρον αφού ερωτηματικό παραμένει η στάση των παικτών του Πανιωνίου που έχουν προχωρήσει σε αποχή από τις προπονήσεις - ο κάθε παίκτης προπονείται μόνος του - αντιδρώντας στη μη τήρηση όσων είχαν συμφωνηθεί με τη διοίκηση Τσάβαλου.

Μετά από συνάντηση με τη διοίκηση του συλλόγου στις αρχές της βδομάδας ο αρχηγός της ομάδας, Παναγιώτης Παπαδόγκωνας, διεμήνυσε στον έφορο του τμήματος την απόφαση των συμπαικτών του πως εφόσον μέχρι πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό δεν πάρουν ένα μηνιάτικο, θα απόσχουν από αυτόν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

(Πειραιά, 16.30) Εθνικός - ΝΟ Χίου, (ΟΑΚΑ, 18.00) Παναθηναϊκός - ΝΟ Χανίων, («Αντ. Πεπανός», 18.00) ΝΟ Πατρών - ΠΑΟΚ, (ΝΟΒ, 19.00) ΝΟ Βουλιαγμένης - Παλαιό Φάληρο, (Π. Φαλήρου, 20.00) ΝΟ Καλαμακίου - ΝΟ Αργοστολίου, (Σμύρνης, 20.30) Πανιώνιος - Ολυμπιακός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ