Τρίτη 7 Φλεβάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Καταγγέλλει δίωξη συνδικαλιστή

Τη δίωξη του γγ του Συνδικάτου Οικοδόμων Θεσσαλονίκης Γ. Παπαεπαμεινώνδα ζητά η Δημόσια Επιχείρηση Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ ΑΕ) γιατί κατά τη διάρκεια της 24ωρης πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας στις 29 Ιούνη του 2011, μαζί με άλλους εργαζόμενους και συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ πήγαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Νέα Μεσήμβρια για να ενημερώσουν τους εργαζόμενους και να περιφρουρήσουν το χώρο και την απεργιακή κινητοποίηση.

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Θεσσαλονίκης καταγγέλλει στους εργαζόμενους τη στάση της Δημόσιας Επιχείρησης Φυσικού Αερίου που με διώξεις και τρομοκρατία προσπαθεί να εμποδίσει την επαφή των υπαλλήλων της με το ΠΑΜΕ.

Με ανακοίνωσή του σημειώνει: «Δηλώνουμε ότι η στάση της ΔΕΣΦΑ ΑΕ καθώς και οι εισαγγελικές παραγγελίες δεν πρόκειται να μας φοβίσουν. Οι απειλές τους δεν πιάνουν στο ταξικό κίνημα και στο ΠΑΜΕ. Θα μας βρίσκουν μπροστά τους κάθε μέρα.

Καλούμε τους εργαζόμενους της ΔΕΣΦΑ ΑΕ, καθώς και όλους τους εργαζόμενους της Θεσσαλονίκης να δυναμώσουν τα ταξικά συνδικάτα, να συσπειρωθούν στο ΠΑΜΕ. Να σπάσουν το φόβο και τη μοιρολατρία, να γυρίσουν την πλάτη στον εργοδοτικό - κυβερνητικό συνδικαλισμό και να καταδικάσουν την ποινικοποίηση των αγώνων. Να συμμετάσχουν μαζικά στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την Πέμπτη 9 Φλεβάρη στις 6 το απόγευμα στο Αγαλμα Βενιζέλου».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ