Τρίτη 7 Φλεβάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΒΕ
«Ολοι στους δρόμους»

Καλεί σε συμμετοχή στη σημερινή απεργιακή κινητοποίηση για να μην περάσουν τα βάρβαρα μέτρα

Σε μαζική συμμετοχή στη σημερινή απεργία και συστράτευση με ΠΑΜΕ, ΠΑΣΥ, ΜΑΣ, ΟΓΕ καλεί η Πανελλαδική Γραμματεία της ΠΑΣΕΒΕ. Η ανακοίνωσή της έχει ως εξής:

«Ξεσηκωμός τώρα!!! Τα νέα βάρβαρα μέτρα δεν πρέπει να περάσουν!!! Ολοι στους δρόμους!!! Η κυβέρνηση του Μαύρου Μετώπου ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑ.Ο.Σ. μαζί με την Τρόικα αποφάσισαν έμπρακτα να εξαθλιώσουν το λαό. Δίνουν τη χαριστική βολή:

  • Κόβουν μισθούς, συντάξεις.
  • Φορτώνουν με φορολογικά χαράτσια, αντικειμενικά κριτήρια.
  • Καταργούν το αφορολόγητο.
  • Προσθέτουν καινούρια λουκέτα στην αγορά.
  • Μεγαλώνουν τον κατάλογο της ανεργίας.
  • Διαλύουν τη Δημόσια Υγεία - Περίθαλψη.
  • Κλείνουν σχολεία.

Δεν πάει άλλο!!! Αντιδρούμε μαζικά και βροντοφωνάζουμε όλοι μαζί! Οχι στον εκβιασμό της νέας δανειακής σύμβασης, όχι στην εξαθλίωσή μας.

Οι μάσκες έπεσαν για τις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες των ΓΣΕΒΕΕ και ΕΣΕΕ, οι οποίες είναι συνένοχες γιατί με τους στημένους κοινωνικούς διαλόγους διευκόλυναν κυβέρνηση - βιομηχάνους - εφοπλιστές - τραπεζίτες να περάσουν μέτρα που οδηγούν τους εργαζόμενους σε μακροχρόνια εξαθλίωση με μισθούς πείνας, τους συνταξιούχους και τους ανέργους στα συσσίτια, τα παιδιά μας να λιποθυμούν νηστικά στα σχολεία, τους άστεγους να κοιμούνται σε στοές και στα πάρκα και τους αυτοαπασχολούμενους μικρομαγαζάτορες χρεοκοπημένους στην ανεργία.

Τα κροκοδείλια δάκρυα των στελεχών της συγκυβέρνησης και των καλοπληρωμένων παπαγάλων των ΜΜΕ με τα ψέματα των δήθεν εκβιασμών της τρόικας και της ΕΕ δεν πείθουν κανέναν. Τα μέτρα είναι επιταγή των μονοπωλιακών ομίλων, των μεγαλεμπόρων, των βιομηχάνων, των εφοπλιστών και των τραπεζιτών.

Συνάδελφοι - Συναδέλφισσες.

Σήμερα που όλοι βιώνουμε πιο βίαια τις συνέπειες της βαθιάς καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης και της κλιμάκωσης της αντιλαϊκής επίθεσης στο εισόδημα και τα δικαιώματά μας, ο μόνος δρόμος είναι αυτός της αντίστασης, του αγώνα με τους συμμάχους μας, το ΠΑΜΕ - την ΠΑΣΕΒΕ - την ΠΑΣΥ - το ΜΑΣ και την ΟΓΕ.

Η πολιτική που κλείνει τα μαγαζιά μας, μειώνει τους μισθούς, τις συντάξεις και μας οδηγεί στην εξαθλίωση πρέπει να ανατραπεί.

Κάτω η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ. Εξω η τρόικα - ΔΝΤ - ΕΕ. Ολοι στους δρόμους. Ολοι στην απεργία στις 7 Φλεβάρη».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ