Παρασκευή 10 Φλεβάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ - ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ
Στα συλλαλητήρια με το ταξικό κίνημα

Να συμμετέχουν μαζικά στην απεργιακή μάχη, στις συγκεντρώσεις και τα συλλαλητήρια του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου, καλεί τους μουσικούς ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος. «Οι μουσικοί έχουμε χρέος όχι απλά να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας, αλλά και να βγούμε μπροστά σε όλους τους χώρους - ορχήστρες - μουσικά σύνολα - μαγαζιά», αναφέρεται στο κάλεσμα του ΠΜΣ. «Δε δίνουμε την απεργιακή μάχη μόνον ενάντια στην εργοδοσία. Πρέπει να ανταποκριθούμε στο χρέος που έχουμε σαν καλλιτέχνες να καλέσουμε το λαό σε ξεσηκωμό. Τη μέρα που θα απεργούν οι εργαζόμενοι όλης της χώρας ενάντια στην εξαθλίωσή τους, οι μουσικοί δεν μπορούν να δίνουν συναυλίες, ούτε να παίζουν το ρόλο του διασκεδαστή, όταν σε λίγο ο λαός ούτε θα μπορεί ούτε θα έχει όρεξη για διασκέδαση». Ο ΠΜΣ καλεί στη σημερινή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, στις 11π.μ., στην Ομόνοια (προσυγκέντρωση στις 10.30 π.μ. στη πλατεία Κάνιγγος). Επίσης, απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στα αυριανά πρωινά συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ στις γειτονιές και την Κυριακή, ημέρα ψήφισης του νέου Μνημονίου, στις μεγάλες συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ.

Το ΣΕΗ

Κάλεσμα στους ηθοποιούς να συμμετέχουν μαζικά στη 48ωρη Γενική Απεργία (σήμερα και αύριο) και στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, σήμερα, στις 11 π.μ. στην Ομόνοια, απευθύνει το ΣΕΗ. Η προσυγκέντρωση του ΣΕΗ είναι στις 10.30 π.μ, στην πλατεία Κάνιγγος.

«Ξεσηκωμός παντού. Δεν θα τους επιτρέψουμε να μας τσακίσουν. Θα τους τσακίσουμε εμείς. Να νεκρώσουν όλοι οι χώροι δουλειάς, θέατρα - στούντιο. Ολοι στους δρόμους. Οχι άλλη αναμονή. Αντεπίθεση στον πόλεμο που μας κήρυξαν. Εχουμε τη δύναμη. Ας την νιώσουν», τονίζει το ΣΕΗ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ