Τετάρτη 15 Φλεβάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΥΓΕΙΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΑΤ
Κινητοποίηση για δωρεάν Υγεία

Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσής τους οι εργαζόμενοι στο ΚΑΤ άρχισαν από χτες -και θα συνεχίσουν μέχρι την Παρασκευή- κινητοποιήσεις ενάντια στις βάρβαρες περικοπές των μισθών αλλά και την υπεράσπιση του δικαιώματος της λαϊκής οικογένειας για δωρεάν παροχή υπηρεσιών Υγείας - Πρόνοιας.

Χτες, όπως και σήμερα, θα γίνει κατάληψη στα γραφεία της Διοίκησης, και θα διασφαλίσουν την ελεύθερη και χωρίς χαράτσια πρόσβαση των αρρώστων σε όλα τα ιατρεία, στα εργαστήρια και στην εφημερία. «Είναι ανάγκη να υπερασπιστούμε το δικαίωμα της εργατικής και της λαϊκής οικογένειας στη δωρεάν παροχή υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας» τονίζεται στην απόφαση της Γενικής Συνέλευσης. Στη διάρκεια της κατάληψης έγινε συνάντηση των εργαζομένων με το Διοικητή του ΚΑΤ Ευ. Βουμβουλάκη, ο οποίος δεν έδωσε απάντηση σε κεντρικά αιτήματα των εργαζομένων. Ειδικότερα για το θέμα των δεδουλευμένων νυχτερινών και αργιών απάντησε ότι δεν μπορεί να εκταμιεύσει χρήματα απ' το νοσοκομείο και παρέπεμψε το θέμα για μετά την 27.2.2012.

Την Παρασκευή θα γίνει κινητοποίηση στο χώρο του ΚΑΤ με τη συμμετοχή στα συνδικάτα και στους φορείς της περιοχής για «έκφραση αλληλεγγύης και κοινής δράσης».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ