Τρίτη 20 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στο παιγνίδι και ο Γ. Παπανδρέου

Αισθάνθηκε την ανάγκη να μιλήσει για όλα ο υπουργός Εξωτερικών Γ. Παπανδρέου και μίλησε στο «Εθνος της Κυριακής», σε μια συνέντευξη από αυτές που «φτιάχνουν» την «εικόνα» και το «προφίλ».

Ανάμεσα σε αυτά που είπε ο Γ. Παπανδρέου, ήταν και κάποιες απαραίτητες εύληπτες «ατάκες», όπως ότι η γενιά του '74 ή θα πρέπει να αναβαθμιστεί ή να επιτρέψει να αναδειχτούν νέες δυνάμεις και να πάει λίγο στο πλάι.

Ανάμεσα στα άλλα ...σημαντικά που είπε ο υπουργός Εξωτερικών είναι πως «δηλώνει ανοιχτός σε έναν πολιτικό διάλογο του ΠΑΣΟΚ με προσωπικότητες, όπως ο κ. Σουφλιάς ή η κ. Δαμανάκη». Προτείνει, επίσης, την ίδρυση πανεπιστημίων από δήμους.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο υπουργός Εξωτερικών σημειώνει ότι «μόνο ο Σημίτης γνωρίζει αν θα ηγηθεί και πάλι του ΠΑΣΟΚ».

Η συνέντευξη αυτή εντάσσεται στην προσπάθεια που καταβάλλει ο υπουργός Εξωτερικών, προκειμένου να διατηρείται στη δημοσιότητα, σε μια στιγμή, μάλιστα, που αρχίζει ένα ευρύτερο εσωκομματικό παιχνίδι με ορίζοντα το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ και στόχο την ηγεσία του κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ