Τρίτη 6 Μάρτη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Κινητοποίηση στην «Εξέδρα των Σπορ»

Σε 24ωρη απεργία προχώρησαν προχτές Κυριακή από τις 6 το πρωί οι δημοσιογράφοι, διοικητικοί υπάλληλοι και τεχνικοί της αθλητικής εφημερίδας «Εξέδρα των Σπορ», με αποφάσεις των ΔΣ των Ενώσεών τους.

Η εργοδοσία της εφημερίδας, παρά τις διαβεβαιώσεις ότι θα υπέγραφε άμεσα συμβάσεις εργασίας με τους εργαζόμενους, σύμφωνα με τους όρους αμοιβής και εργασίας των ΣΣΕ, εξακολουθεί να αρνείται την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να βρίσκονται υπό καθεστώς αβεβαιότητας, χωρίς να γνωρίζουν ούτε το ακριβές ποσό των αποδοχών τους ούτε τους όρους εργασίας τους. Οπως επισημαίνουν τα ΔΣ των Ενώσεων μέχρι και σήμερα, αρνείται να εξοφλήσει τις δεδουλευμένες αποδοχές των εργαζομένων στην εφημερίδα. Παράλληλα, ενώ «ο κ. Ανδρουλιδάκης κλήθηκε σε συνάντηση για όλα τα εργασιακά θέματα, που υφίστανται στην εφημερίδα, δεν παραβρέθηκε αλλά, αντιθέτως, εντελώς αδικαιολόγητα και προφανώς εκδικητικά απέλυσε το συνάδελφο Νίκο Παπανάγνου».

Οι εργαζόμενοι διεκδικούν την άμεση επαναπρόσληψη του Ν. Παπανάγνου, την άμεση υπογραφή συμβάσεων εργασίας, την πλήρη εφαρμογή των οικείων ΣΣΕ, την τήρηση των κανόνων της εργατικής νομοθεσίας και την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων οφειλών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ