Τετάρτη 7 Μάρτη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ «COCA - COLA 3E»
Συγκέντρωση στην Πάτρα ενάντια στο «λουκέτο»

Σε δυναμική συγκέντρωση και πορεία προχώρησαν χθες το βράδυ στην Πάτρα, εργαζόμενοι από τα εργοστάσια της COCA - COLA 3E Πατρών και Αιγίου μαζί με εργαζόμενους από άλλα εργοστάσια (ΦΡΙΓΚΟΚΛΑΣ - ΕΛΑΣ ΚΑΝ κ.ά.), ενάντια στο κλείσιμο των εργοστασίων σε Πάτρα και Θεσσαλονίκη και την απόλυση δεκάδων εργαζομένων στις αντίστοιχες γραμμές παραγωγής. Την κινητοποίηση οργάνωσαν τα σωματεία εργαζομένων στην COCA - COLA 3E και των Ποτών - Τροφίμων Αχαΐας.

Κεντρικός ομιλητής της συγκέντρωσης ήταν ο πρόεδρος του σωματείου της COCA - COLA 3E Πατρών, Φώτης Κατσικαρώνης, ο οποίος τόνισε πως «τώρα πρέπει να σημάνει συναγερμός στα εργοστάσια και στους χώρους δουλειάς των ποτών και τροφίμων στην περιοχή μας. Κανένας δεν θα μείνει έξω από την επίθεση του κεφαλαίου. Οι εργαζόμενοι έχουμε υποχρέωση να παλέψουμε και να συντονίσουμε τον ταξικό μας αγώνα ενάντια στο κλείσιμο των εργοστασίων. Ενωμένοι σαν μια γροθιά, μόνο έτσι ο αγώνας μας μπορεί και θα φέρει αποτελέσματα».

Στη συνέχεια, με προμετωπίδα το πανό που έγραφε: «Να μην κλείσουν τα εργοστάσια» πορεύτηκαν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, απαιτώντας να μην απολυθεί κανένας εργαζόμενος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ