Πέμπτη 8 Μάρτη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Κινητοποιήσεις σε «Sentra FM» και «Επικοινωνία FM»

Σε 8ωρη στάση εργασίας από τις 5 το απόγευμα προχώρησαν χτες οι δημοσιογράφοι, διοικητικοί υπάλληλοι και τεχνικοί του ραδιοφωνικού σταθμού «Sentra FM», με αποφάσεις των Διοικητικών Συμβουλίων της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΕΡ. Η εργοδοσία του «ΠΗΓΑΣΟΥ» προχώρησε στην απόλυση ενός τεχνικού, ο οποίος αρνήθηκε να υπογράψει ατομική σύμβαση εργασίας με μείωση του μισθού του.

Με αίτημα την καταβολή δεδουλευμένων επτά μηνών, σε 24ωρη απεργία προχώρησαν χτες οι εργαζόμενοι στο Δημοτικό Ραδιοφωνικό Σταθμό Ηρακλείου Αττικής «Επικοινωνία 94 FM». Οι εργαζόμενοι έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν και σε επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας. Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι παραμένουν απλήρωτοι από τον περασμένο Αύγουστο, παρά τις επανειλημμένες δεσμεύσεις του δημάρχου Ηρακλείου Παντελή Βλασσόπουλου, της Δημοτικής Αρχής και της διοίκησης του ραδιοσταθμού ότι έχουν εξασφαλιστεί χρήματα και ότι θα τους καταβληθούν.

Στο μεταξύ, χτες η εργοδοσία στον «MAD Radio» προσέφυγε στο δικαστήριο, ζητώντας να κηρυχτεί παράνομη η 3ημερη απεργία που κήρυξε το ΔΣ της ΕΤΕΡ για τους τεχνικούς του σταθμού, με αίτημα την άμεση καταβολή οφειλομένων δεδουλευμένων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ